Γνωστές Ελληνίδες μας δείχνουν ποια παλτό προτιμούν φέτος τον Χειμώνα

Γνωστές Ελληνίδες μας δείχνουν τα αγαπημένα τους πανωφόρια που επιλέγουν στην καθημερινότητά τους και στις πιο casual εμφανίσεις τους. Ποια trends ακολουθούν και ποια prints έχουν ξεχωρίσει;

Η Δέσποινα Βανδή επιλέγει ένα μακρύ παλτό μεεσωτερική επένδυση γούνας, ένα σχέδιο που έχουμε αγαπήσει πολύ φέτος τον χειμώνα.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου επιλέγει μια γούνα σε animal print και τη συνδυάζει με sneakers και καλτσάκια σε παρόμοιο print.

H

Κατερίνα Παπουτσάκη κάνει τη βόλτα της με τον γιο της και επιλέγει ένα καρό ημίπαλτο σε φαρδιά γραμμή που συνδυάζει με τζιν παντελόνι και sneakers.

H Μαρία Σολωμού επιλέγει ένα μακρύ παλτό με Pied-de-poule print, ένα σχέδιο που αγαπάμε πολύ κάθε χειμερινή σεζόν. Άλλωστε αυτό το σχέδιο είναι τόσο διαχρονικό που δεν πρόκειται να το βαρεθείς ποτέ.

Η Σμαράγδα Καρύδη κάνει τη βόλτα με τον σκύλο της και φοράει ένα μπορντό puffer jacket που συνδυάζει με φαρδύ τζιν παντελόνι και μποτάκια. Τα puffer jackets παραμένουν και φέτος στη μόδα και είναι ιδανικά για τις πιο casual everyday εμφανίσεις σου.

Η Βίκυ Καγιά είναι λάτρης των blazers και σε αυτό το look ταιριάζει το vinyl παντελόνι της με ένα oversized καρό σακάκι.

Η Μαρία Μπεκατώρου δίνει ψήφους εμπιστοσύνης σε ένα μαύρο μακρύ παλτό που συνδυάζει με μαύρα αρβυλάκια και ριγέ κασκόλ. Αν δεν έχεις μαύρο παλτό στην γκαρνταρόμπα σου αξίζει να προσθέσεις ένα στην ντουλάπα σου και δεν θα το μετανιώσεις καθώς θα το φορέσεις εύκολα όλες τις ώρες της ημέρας.

Η Μαρία Ηλιάκη προτιμάει μια oversized ζακέτα που ταιριάζει τέλεια με τα μποτάκια της.

Η Κλέλια Πανταζή έγινε μαμά για δεύτερη φορά και στην έξοδό της από το μαιευτήριο πόζαρε με καρό παλτό κερδίζοντας τις εντυπώσεις με το κομψό look της.

Διαβάστε περισσότερα:

Πώς θα κοντύνεις το puffer jacket με μια κίνηση; (VIDEO)

Δερμάτινη φούστα: Πώς θα τη φορέσεις αυτές τις γιορτές και πού θα βρεις τα πιο ωραία σχέδια;

Η Fashion Editor, Ελένη Βάγια, σου δείχνει 5 κανόνες layering για μοναδικά χειμερινά looks

Keywords
Τυχαία Θέματα