Γιώτα Γιάννα: Πού και πότε θα γίνει η κηδεία της – Η ιδιαίτερη ανακοίνωση

Η Γιώτα Γιάννα «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 95 ετών στις 5 Ιουλίου του 2023, προκαλώντας μεγάλη θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο. Η γυναίκα με τη φυσαρμόνικα έγραψε τη δική της ιστορία στον χώρο της μουσικής, μια ιστορία που δεν θα ξεχάσει ποτέ κανένας.

Η ζωή δεν ήταν στρωμένη με ροδοπέταλα για τη Γιώτα Γιάννα, όμως η ίδια δεν το έβαλε ποτέ κάτω, καθώς είχε μάθει να «παλεύει». Όπως όλοι  έτσι και και εκείνη δεν μπόρεσε να τα βάλει με τον θάνατο, συνεπώς εδώ και κάποιες ώρες έχει

ξεκινήσει το ταξίδι για τη γειτονιά των αγγέλων.

Γιώτα Γιάννα: Πού και πότε θα γίνει η κηδεία της;

Και μέχρι πρότινος κανείς να μην γνώριζε το μέρος και την ώρα που θα τελεστεί η κηδεία της Γιώτας Γιάννα, ωστόσο η οικογένειά της μέσω μιας ανάρτησης στα social media, φρόντισε να ενημερώσει τους θαυμαστές, τους φίλους και τους συναδέλφους της πότε θα γίνει η κηδεία της.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η κηδεία της Γιώτας Γιάννα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 7 Ιουλίου στις 11:30 το πρωί στο κοιμητήριο της Καισαριανής. Η ανακοίνωση, μάλιστα, έγινε με αρκετά ιδιαίτερο τρόπο, καθώς ήταν γραμμένη στον Α’ ενικό.

«Αύριο φιλαράκια μου, στην Καισαριανή θα με αποχαιρετήσετε κι εγώ θα σας δω από τη δική μου διάσταση», έγραφε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση για την κηδεία της Γιώτας Γιάννα.

Διαβάστε ακόμα:

 Ricky Martin – Jwan Yosef: Παίρνουν διαζύγιο μετά από έξι χρόνια γάμου -Η ανακοίνωσή τους

 Μαρία Σάκκαρη: Έχετε δει την αδερφή της; Η απίστευτη ομοιότητά τους -Φωτογραφία

 Μπέττυ Μαγγίρα: Το πρώτο μήνυμα μετά το τέλος της συνεργασίας της με το Open

Keywords
Τυχαία Θέματα