Γιώργος Μαυρίδης: Έτσι περνά το πρώτο του καλοκαίρι μετά τον χωρισμό του από την Κρίστη Καθάργια

Στα τέλη του περασμένου Φλεβάρη έγινε γνωστό πως ο Γιώργος Μαυρίδης και η Κρίστη Καθάργια αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, εννέα μόλις μήνες μετά τον γάμο τους. Η είδηση του χωρισμού τους έσκασε σαν «βόμβα», μιας και ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz.

O λόγος του χωρισμού τους δεν έγινε ποτέ γνωστός, ενώ κανένας από τους δύο δε θέλησε να επεκταθεί επί του θέματος ανοιχτά. Όταν ο Γιώργος Μαυρίδης είχε ερωτηθεί για τον χωρισμό τους,

είχε πει απλά πως πρόκειται για κοινή απόφαση.

Από την πλευρά της, η Κρίστη Καθάργια είχε αναφέρει τον περασμένο Μάιο πως «τώρα είμαι μόνη μου. Κανένας χωρισμός δεν είναι εύκολος. Δεν είμαι καθόλου χαρούμενη για το διαζύγιό μου. Δεν είμαι καθόλου περήφανη που χώρισα και επειδή είναι μια κουβέντα που με στενοχωρεί πολύ, δε θέλω να την κάνουμε άλλο».

Πως περνάει το φετινό καλοκαίρι του ο Γιώργος Μαυρίδης μετά τον χωρισμό τους

Το φετινό καλοκαίρι είναι αρκετά διαφορετικό για τον Γιώργο Μαυρίδη, αφού είναι οι πρώτες διακοπές που κάνει μετά τον χωρισμό του από την Κρίστη Καθάργια. Ο ίδιος βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στην Χαλκιδική κάνοντας camping, γεγονός που λατρεύει. Μάλιστα, δημοσίευσε και μερικά στιγμιότυπα στα social media.

Διαβάστε ακόμα:

Γιώργος Λιανός: Ρομαντική απόδραση στην Ίμπιζα με την Κωνσταντίνα Καραλέξη

Γη της Ελιάς: Επεισοδιακός χωρισμός για Δήμητρα και Ορέστη – Ο νέος άνδρας στη ζωή της

Ανίτα Μπραντ: Η τρυφερή εξομολόγηση για τη μητρότητα

Keywords
Τυχαία Θέματα