Γιώργος Μανίκας: Σε τέσσερις μέρες φεύγει για Survivor – βίντεο

Εδώ και αρκετές ημέρες ακουγόταν έντονα το όνομα του Γιώργου Μανίκα για το Survivor. Οι φήμες τον ήθελαν να είναι o παίκτης που θα ενταχθεί στο μέλλον, στην ομάδα των διάσημων. Σήμερα, μέσω τον social media, ο ίδιος αποκαλύπτει ότι θα πάει στη …ζούγκλα, όπως χαρακτηριστικά λέει, και μάλιστα πετάει στις 7 του μήνα.

Το βράδυ της Πέμπτης, το μοντέλο «ανέβασε» στο Instagram ένα βίντεο με τον ίδιο και τον γιο

του μέσα στο αυτοκίνητο, με τον μικρό να λέει ότι δεν θέλει να φύγει μέχρι τα γενέθλιά του, που είναι σήμερα.

Αύριο ο άνδρας τις ζωής μου ηζωή τις ζωής μου ο AJ γίνετε 4!!!! Πριν αρκετές μέρες έπρεπε να αποφασίσω αν θα τον αφήσω για αρκετό καιρό και να πάω στα ξένα,του ζήτησα να αποφασίσει εκείνος ότι ήθελε άσχετα από το προσωπικό όφελος που θα είχα… το μονο που μου ζήτησε ειναι να είμαι εδώ στα γενέθλια του γιατί θα του έλειπα πολύ στο party που θα έκανε αν δεν ήμουν….ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΑ!!! ΣΑΓΑΠΩ AJ-ΜΠΙΝΟ ΑΓΓΕΛΟ-ΙΩΑΝΝΗ ΜΑΝΙΚΑ #aj #mpinos #manikas #mani #maboy #maniggas #daddysboy

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη giorgos manikas (@giorgosmanikas) στις Μάρ 2, 2017, 10:25πμ PST

Λίγες ώρες μετά την ανάρτηση, η σύζυγος του Γιώργου, Έλλη Γεβελεσάκη, αποκάλυψε ότι το μοντέλο αναχωρεί για τον Άγιο Δομίνικο και, μάλιστα, θα τον πάει στο αεροδρόμιο η ίδια! «Στις 7 τελειώνει το πάρτι του, στις 9 σ’ έχω πάει στο αεροδρόμιο και τα ξαναλέμε σε πέντε μήνες», σχολίασε.

The post Γιώργος Μανίκας: Σε τέσσερις μέρες φεύγει για Survivor – βίντεο appeared first on Fay's book.

Keywords
Αναζητήσεις
ποτε θ φυγει ο μανικας για τ survivor
Τυχαία Θέματα