Γιώργος Λιανός: «Ο Acun Ilicali με έβαλε σε ένα αεροπλάνο και με έστειλε κρυφά…»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Γεια σου» ήταν το απόγευμα του Σαββάτου (15/10) ο Γιώργος Λιανός.

Ο γνωστός παρουσιαστής παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη και -μεταξύ άλλων- για τη συνεργασία του με τον Τούρκο παραγωγό, Acun Ilicali, καθώς και την πρόταση που του είχε κάνει για να παρουσιάσει το τηλεπαιχνίδι «My Man Can».

«Την πρώτη φορά που είχα κατέβει για να συμπαρουσιάσω το Survivor μαζί με τον Σάκη Τανιμανίδη, ο Αcun με φώναξε στο σπίτι του στον Άγιο Δομίνικο και μου είπε “έχω ένα τηλεπαιχνίδι,

το οποίο έμαθα ότι κάποιοι προσπαθούν να το βγάλουν πριν από εμάς”. Το My Man Can θα ξεκινούσε σε 15 μέρες και μου λέει “θέλω να το παρουσιάσεις εσύ”. Με έφερε κρυφά. Με έβαλε σε ένα αεροπλάνο και με έστειλε κρυφά στην Κωνσταντινούπολη. Δεν το είχα πει ούτε στη μάνα μου. Της το είπα, αφού γυρίσαμε τα πρώτα επεισόδια κι είχαν μονταριστεί», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιανός.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Ο Acun έχει motto που μου αρέσει πάρα πολύ. Acun Medya είμαστε, θα τα καταφέρουμε… Είναι ωραίος. Είναι ένας τύπος, ο οποίος έχει ξεφύγει σε οικονομική επιφάνεια και status κι ειδικά στην Τουρκία πίνουν νερό στο όνομά του. Κάνει παραγωγές σε όλο τον κόσμο. Παρόλα αυτά θα ζητήσει την άποψη όλων».

Διαβάστε επίσης:

Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Σε κλίμα οδύνης το τελευταίο «αντίο» -Συντετριμμένη η οικογένειά του

«Είμαι ο μόνος που άντεξε πέντε σεζόν με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου»

Πάνος Ιωαννίδης: «Το παιδί μάς ένωσε περισσότερο με τη σύντροφό μου»

Keywords
Τυχαία Θέματα