Γιώργος Λιάγκας: Το μήνυμα από τον Χρήστο Μάστορα μετά τον καυγά για τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη

Μια αποκάλυψη για το περιστατικό που εκτυλίχθηκε το βράδυ του Σαββάτου 14/1 στο νυχτερινό κέντρο Έναστρον, όπου εμφανίζονται η Δέσποινα Βανδή και ο Χρήστος Μάστορας με τις «Μέλισσες» έκανε ο Γιώργος Λιάγκας. Ο γνωστός παρουσιαστής διασκέδασε με τους συνεργάτες του στο νυχτερινό κέντρο εκείνο το βράδυ, ωστόσο δεν ήταν παρών στο περιστατικό, μιας και έφυγε νωρίτερα.

Να θυμίσουμε πως ο Χρήστος Μάστορας ενοχλήθηκε έντονα με θαμώνα του μαγαζιού που φλέρταρε τη σύντροφό του, Γαρυφαλλιά Καληφώνη, και αφού του είπε να απομακρυνθεί και αυτό δεν συνέβη,

ζήτησε να φύγουν από το μαγαζί χωρίς να κρύψει τον εκνευρισμό του. Ο Γιώργος Λιάγκας, λοιπόν, αποκάλυψε τη συνομιλία που είχε με τον τραγουδιστή μετά το σκηνικό.

Όπως ανέφερε στην πρωινή εκπομπή του ANT1 ο παρουσιαστής, λίγο πριν φύγει από το νυχτερινό κέντρο, ανέβηκε επάνω στα καμαρίνια για να χαιρετήσει τη Δέσποινα Βανδή, ωστόσο δεν πρόλαβε να δει τον Χρήστο Μάστορα κι έτσι την επόμενη ημέρα του έστειλε ένα μήνυμα για να του ζητήσει συγγνώμη. Ο τραγουδιστής του απάντησε, γράφοντας: «Φίλε, όλα καλά. Άσε τι να σου πω. Την ώρα που έφυγες έγινε και ένας καυγάς και εγώ δεν μπορώ να συγκρατήσω τα νεύρα μου».

Διαβάστε ακόμα:

 Ελένη Μενεγάκη: «Φέτος, σκέφτομαι ασταμάτητα ότι η κόρη μου, Λάουρα, θα γίνει 18 ετών»

 Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Το σχόλιό της για τη δίκη του Φιλιππίδη και η αιχμή για τον Αθερίδη -«Πειράξαμε ευαίσθητες χορδές και φίλους φίλων»

 Survivor All Star: Έκπληξη με την τέταρτη υποψήφια προς αποχώρηση

Keywords
Τυχαία Θέματα