Γιώργος Κιμούλης: «Είναι αλήθεια ότι το παρελθόν μας κυνηγάει πάντα, δεν ξεφεύγεις»

Ο Γιώργος Κιμούλης αποτελεί ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα των τελευταίων ημερών λόγω της επιστροφής του στο θέατρο. Με αφορμή την έναρξη των παραστάσεών του, ο γνωστός ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Open Weekend» και τον δημοσιογράφο Χρήστο Γιασκουλίδη και μίλησε για την απουσία του τα τελευταία δύο χρόνια, για την επιστροφή στο θέατρο αλλά και για το παρελθόν.

Αρχικά, ο Γιώργος Κιμούλης

είπε: «Πρόπερσι δεν μπορούσαμε να δουλέψουμε στο θέατρο και επειδή εγώ δεν μπορούσα να κάτσω και άρχισα να σχεδιάζω κάτι που είχα πολύ καιρό στο μυαλό μου, να κάνω μια ταινία, τον “Γλάρο” του Τσέχωφ. Άρχισα τα γυρίσματα στο τέλος της καραντίνας. Επειδή όμως έπρεπε να έχω διαφορετικές χρονικές στιγμές και καιρικές διαφορές, για αυτό το λόγο κράτησε δύο χρόνια αυτή η ταινία. Τώρα που ολοκληρώθηκε, κάναμε και την παράστασή μας».

Όταν ρωτήθηκε για την πρεμιέρα του αλλά και το πότε ένας ηθοποιός πρέπει να αποσύρεται, ο ίδιος σχολίασε: «Αυτό που συνέβη στην πρεμιέρα και στη χθεσινή παράσταση -ενώ έρχομαι πάρα πολλά χρόνια στην Θεσσαλονίκη- σχεδόν πρώτη φορά έχω νιώσει τόσο μεγάλη ζεστασιά. Για να αποσυρθεί κάποιος καλλιτέχνης πρέπει να τελειώσει η δύναμή του, η ενέργεια και να μην σε βοηθάει η μνήμη σου. Τότε, πρέπει κανείς να αποσύρεται».

Όσον αφορά στο παρελθόν και πώς αυτό εμφανίζεται στο μέλλον, ο Γιώργος Κιμούλης σχολίασε: «Είναι αλήθεια ότι το παρελθόν μας κυνηγάει πάντα. Το παρελθόν είναι πρόλογος. Όσο και να προσπαθεί κανείς να ξεφύγει από αυτό, το παρελθόν εμφανίζεται. Όσο πιο καλά κρυμμένο το έχεις, τόσο με πιο άγριο κι άσχημο πρόσωπο εμφανίζεται στον μέλλοντα χρόνο. Ένα μόνο κατάπτυστο υπάρχει στο σεξ, το να το χρησιμοποιείς ως εργαλείο εξουσίας. Η εξουσία δεν έχει φύλο».

Διαβάστε ακόμα:

 Πέτρος Ιακωβίδης: Τραγουδά με την κούκλα αδερφή του – Η τρομερή ομοιότητα

 Στη φυλακή η Εύα ΚαϊλήΕίναι ανάμεσα στους 4 συλληφθέντες, σύμφωνα με τα ξένα μέσα

 Μαίρη Συνατσάκη: Η πρώτη φωτογραφία με τη νεογέννητη κόρη της – Τα δημόσια λόγια αγάπης

Keywords
Τυχαία Θέματα