Γιώργος Χρανιώτης: «Στο Survivor έφαγα μυρμήγκια και ήταν ξινά»

Ο Γιώργος Χρανιώτης πρωταγωνιστεί στα «Νεοκλασσικά» του Alpha που αναβιώνει το θεατρικό έργο «Ούτε γάτα ούτε ζημιά». Η κάμερα του «Happy Day» βρέθηκε στα γυρίσματα της σειράς και μίλησε με τον γνωστό ηθοποιό. Ο ίδιος αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην εμπειρία του στο Survivor ενώ αποκάλυψε ότι αναγκάστηκε να φάει μέχρι και μυρμήγκια.

Ο Γιώργος Χρανιώτης δήλωσε ότι δεν βλέπει το reality επιβίωσης φέτος

ενώ παραδέχτηκε πως δεν έχει δει ούτε το δικό του: «Δεν παρακολουθώ το Survivor, πηγαίνει σε έναν δρόμο με περισσότερο reality οπότε δεν με αφορά. Αλλά ακόμα και το δικό μου, που πραγματικά είμαι περήφανος που το έκανα και το έζησα, δεν το έχω δει γιατί με ενδιέφερε το να το ζήσω όχι να το δω. Έχω δει το επεισόδιο που έχασα το μαγιό μου και κάποια πράγματα που δεν θα μπορούσα να μην τα έχω δει».

Ακόμα, ο γνωστός ηθοποιός εξομολογήθηκε πως κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο παιχνίδι πήρε σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή του: «Στο Survivor πήρα πολύ ωραίες αποφάσεις. Ίσως να μην είχα οικογένεια αν δεν είχα πάει στο Survivor ή ίσως να μην είχα σταθεί στον μπαμπά μου, που τον έχω χάσει εδώ και έναν χρόνο τώρα. Στάθηκα δίπλα του γιατί αισθάνθηκα ότι θα φύγει… Μέσα στο παιχνίδι σκέφτηκα ότι με αυτό το κορίτσι θα είναι πολύ ωραία να περάσουμε σε ένα επόμενο στάδιο».

Τέλος, ο ίδιος αποκάλυψε ότι στο reality έφαγε μέχρι και μυρμήγκια: «Στο Survivor έφαγα μυρμήγκια και ήταν ξινά. Εκείνη τη στιγμή έπρεπε να φάω κάτι και το μόνο που βρήκα ήταν μυρμήγκια».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Δίκη Δημήτρη Λιγνάδη: Έφτασε στο δικαστήριο με χειροπέδες – Τα πρώτα πλάνα

 Ελεονώρα Μελέτη: Θετική στον κορονοϊό για δεύτερη φορά

 Σασμός: Η Μαρία Πρωτόπαππα αποκαλύπτει αν η “Μαρίνα” μαθαίνει την αλήθεια για τον θάνατο του “Πετρή”

Keywords
Τυχαία Θέματα