Γιώργος Αγγελόπουλος: Όσα δεν γνωρίζετε για τον γόη του Survivor

To Survivor, φέτος, είναι το τηλεοπτικό φαινόμενο της σεζόν. Όταν προβάλλεται καθηλώνει την πλειοψηφία των τηλεθεατών οι οποίοι παρακολουθούν με… μανία τους παίκτες να προσπαθούν να επιβιώσουν κάτω από αντίξοες συνθήκες στον Άγιο Δομίνικο.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, η αλλιώς Ντάνος, αναμφισβήτητα είναι το μεγάλο φαβορί αλλά και ο σταρ του παιχνιδιού. Ο παίκτης των «Διασήμων» έχει τραβήξει όλα τα βλέμματα του γυναικείου πληθυσμού

πάνω του και φυσικά έχει γίνει διάσημος!

Ποιος όμως είναι πραγματικά ο παίκτης από το νησί της Σκιάθου;

Ο Γιώργος είναι 35 χρονών και διατηρεί στο νησί του, την Σκιάθο, πρατήριο υγρών καυσίμων, ενώ τα καλοκαίρια εργάζεται ως εκπαιδευτής θαλάσσιου σκι σε γνωστή παραλία του νησιού. Τον χειμώνα καταπιάνεται με το kick boxing και το ταε κβο ντο.

Κατά το παρελθόν έχει υπάρξει επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Ο Ντάνος αγωνίστηκε ως αμυντικός τη σεζόν 2004 – 2005 στον Ολυμπιακό Βόλου, συνέχισε την καριέρα του στη Ρόδο, ενώ επέστρεψε στη Β΄Εθνική με τα χρώματα του Εθνικού Αστέρα.

Τέλος, αρκετά δημοσιεύματα υποστηρίζουν πως υπάρχει έντονο φλερτ ανάμεσα στον Σκιαθίτη παίκτη και την αθλητικογράφο, Ευριδίκη Βαλαβάνη, η οποία τελικά ήταν εκείνη που τον έθεσε στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού ως υποψήφιο προς αποχώρηση και ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στα social media.

Aπολαύστε τον:

The post Γιώργος Αγγελόπουλος: Όσα δεν γνωρίζετε για τον γόη του Survivor appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα