Γιατί χωρίζουν τα ζευγάρια;

Σίγουρα η απάντηση στην ερώτηση δεν είναι τόσο απλή, ωστόσο η blogger και ανύπαντρη μητέρα Taylor Myers έδωσε την δική της εκδοχή ως ειδική σε θέματα σχέσεων αποκαλύπτοντας τον κύριο λόγο που σύμφωνα με τις στατιστικές ένας στους τρεις γάμους διαλύονται!

Η διάσημη blogger έκανε ένα post το οποίο έγινε viral με πάνω από 1,5 εκατομμύριο κοινοποιήσεις, στο οποίο γράφει τα παρακάτω:

«Τα ζευγάρια που οδηγούνται

στον χωρισμό είναι εκείνα που προτιμούν να τα παρατήσουν και να φύγουν από το να μείνουν στη σχέση και να προσπαθήσουν να επικοινωνήσουν. Ο καθένας μένει σε αυτό που έχει εκείνος στο μυαλό του, χωρίς να θέλει να δει ή και να ακούσει την άποψη του άλλου. Όταν το συναίσθημα ξεθωριάζει και τα πράγματα δυσκολεύουν, η επικοινωνία είναι το κλειδί για να ξεπεραστούν τα εμπόδια. Όσοι επιλέγουν να θυμώσουν, να κλειστούν στον εαυτό τους και να απομακρυνθούν από τον σύντροφό τους, έχουν επιλέξει ασυνείδητα τον δρόμο του χωρισμού. Από την άλλη, όσοι επέλεξαν να το συζητήσουν, να προσπαθήσουν και να κατανοήσουν τον σύντροφό τους, έμειναν στη σχέση και λειτούργησε. Η επικοινωνία θεωρείται η απαραίτητη προϋπόθεση για να μείνει το ζευγάρι ενωμένο»

Αν τελικά ο εγωισμός και η έλλειψη επικοινωνίας είναι ο νούμερο ένα λόγος που τα ζευγάρια χωρίζουν, φροντίστε να περνάτε χρόνο με τον σύντροφό σας, να συζητάτε τα προβλήματά σας και να δείχνετε κατανόηση ο ένας στον άλλο για να κρατήσει η σχέση σας χρόνια!

Διάβασε ακόμα: Θα του σπάσω το κινητό, έχει γίνει προέκταση του χεριού του!

Keywords
Τυχαία Θέματα