Γιάννης Βαρδής: Η επιλόχειος κατάθλιψη της συζύγου, το πρόβλημα υγείας του γιου τους και η αγωγή στην Πάολα

Ο Γιάννης Βαρδής παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα». Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης μίλησε για τον πατέρα του, Αντώνη Βαρδή, και τη σχέση τους, αναφέρθηκε στη γνωριμία με τη σύζυγό του, την επιλόχειο κατάθλιψη που πέρασε, την περιπέτεια υγείας του γιου τους αλλά και την αγωγή που κατέθεσε εναντίον της Πάολα.

Για τη γνωριμία με τη σύζυγό του, Νατάσα Σκαφιδά: «Τη σύζυγό μου τη γνώρισα σε μια συναυλία στη Λήμνο, είχε έρθει καθαρά για να με δει. Η Νατάσα είναι

ένα πολύ φωτεινό πλάσμα, ξεχώριζε μέσα στο πλήθος από την πρώτη στιγμή. Μου έχει αλλάξει τη ζωή! Είμαι πολύ χαρούμενος που πήραμε την απόφαση να συνεχίσουμε μαζί τη ζωή μας».

Για την περιπέτεια υγείας του γιο του και την επιλόχειο κατάθλιψη της συζύγου του: «Περάσαμε μια περιπέτεια υγείας με τον γιο μας. Η Νατάσα ήταν άσχημα ψυχολογικά, εγώ προσπαθούσα να τη στηρίξω με τον τρόπο μου αλλά ήταν δύσκολο γιατί βίωσε επιλόχειο κατάθλιψη τους πρώτους 6-7 μήνες μετά τη γέννηση του γιου μας. Ήταν σχεδόν βέβαια ότι συμβαίνει κάτι στο παιδί. Όταν έφευγε η κόρη μας για το σχολείο, εμείς τρέχαμε σε όλους τους γιατρούς. Τους πρώτους επτά μήνες δεν κοιμόταν καθόλου… Όταν κοιμάται δύο ώρες από τις 24 πως να αναπτυχθεί ο εγκέφαλός του. Τώρα είναι όλα καλά».

Για το όνομα του γιου του, που ακούει στον Αντώνη Βαρδή: «Είναι συγκινητικό που φωνάζω κάθε ημέρα το όνομα Αντώνης. Είναι επίσης συγκινητικό που ο καλός φίλος μας, Αντώνης Ρέμος, δέχτηκε να τον βαφτίσει. Ο Αντώνης αγαπούσε πολύ τον πατέρα μου».

Για την αγωγή που έκανε στην Πάολα: «Πρέπει κάποια πράγματα να μπαίνουν σε μια σειρά. Αν δεν το έκανα, θα μπορούσε κάθε συνθέτης να παίρνει μέρη από τραγούδια του πατέρα μου με τη δική μου ευλογία κιόλας και να λέει ότι το κομμάτι είναι δικό του. Εγώ ήθελα να προστατέψω το σπίτι του πατέρα μου, όχι να προκαλέσω φόβο».

Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο Γιάννης Βαρδής:

Διαβάστε ακόμα:

 Σοφία Μαργαρίτη: Ξεσπά για την παραγωγή του Survivor -«Κάθε μέρα ζητούσα επίμονα να πάω στο νοσοκομείο»

 Σταματίνα Τσιμτσιλή για Δάκη: «Η μνήμη του θα μείνει αναλλοίωτη μέσα από το έργο του»

 Ανδρομάχη: «Είμαι Ελληνίδα και με αντιμετώπισαν σαν ξένη…»

Keywords
Τυχαία Θέματα