Γιάννης Καλλιάνος – Χάρις Δαμιανού: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη βάφτιση του γιου τους -Ο λόγος που το μυστήριο διήρκησε μιάμιση ώρα

Τον μοναχογιό τους που ήρθε στη ζωή τον Αύγουστο του 2021 βάφτισαν την Κυριακή 19/6 ο Γιάννης Καλλιάνος και η Χάρις Δαμιανού!

Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Κωνσταντίνου στη Γλυφάδα και το παρών έδωσαν αγαπημένα πρόσωπα του ζευγαριού. Ο μικρούλης πήρε το όνομα του πεθερού του γνωστού μετερεωλόγου, Γιώργος.

Αμέσως μετά το μυστήριο, το ζευγάρι μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα».

«Συγκινήθηκα

με τη διαδικασία αλλά στεναχωρήθηκα που έκλαψε τόσο πολύ. Αγχώθηκα γιατί έκλαιγε πολύ το παιδί. Είχε λυγμούς στο τέλος. Οι βαφτίσεις δεν πρέπει να διαρκούν πέντε και εφτά λεπτά. Πρέπει να διαρκούν όσο κράτησε και η συγκεκριμένη, μία με μιάμιση ώρα. Διότι γίνεται μια φορά και πιστεύουμε όλοι στον Χριστό και πρέπει να βρεθούμε κοντά του», είπε ο Γιάννης Καλλιάνος.

Με τη σειρά της, η Χάρις Διαμιανού ανέφερε ότι «ήταν η πρώτη φορά που έκλαψε τόσο πολύ. Και εγώ στεναχωρήθηκα πάρα πολύ, πόνεσε η καρδιά μου. Άμα μας αξιώσει ο Θεός θα κάνουμε δεύτερο, είναι ευλογία τα παιδιά».

Διαβάστε ακόμα:

Δώρα Αναγνωστοπούλου: «Το παράπονό μου είναι ότι έχω νιώσει να με υποτιμούν πιο έντονα γυναίκες»

Σάκης Τανιμανίδης: Το συγκινητικό βίντεο με τον πατέρα του – Ξέσπασε σε κλάματα

Γη της Ελιάς: Η Εύα δεν πείθεται από τον Στάθη – Η Μυρτάλη καβαλάει το καλάμι και βρίσκει τους πάντες απέναντι

Keywords
Τυχαία Θέματα