Γιάννης Φλωρινιώτης: «Ραγίζουν» καρδιές τα λόγια του γιου του, Νίκου -«Δεν προλάβαμε να είμαστε εκεί τις τελευταίες του στιγμές»

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 76 ετών το απόγευμα της Τρίτης 6/6 ύστερα από ανακοπή καρδιάς που υπέστη. Ο γνωστός τραγουδιστής αντιμετώπιζε διάφορα θέματα υγείας τα τελευταία δύο περίπου χρόνια και τελικά κατέληξε στο νοσοκομείο «Σωτηρία».

Που και πότε θα γίνει η κηδεία του

Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί την Παρασκευή 9 Ιουνίου στις 14:30 στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου απέναντι από το λιμάνι του

Πειραιά. Στη συνέχεια, θα ταφεί στο νεκροταφείο του Σχιστού.

Όσα είπε ο γιος του, Νίκος Φλωρινιώτης

Ο Νίκος Φλωρινιώτης, ο ένας εκ των δύο γιων του Γιάννη Φλωρινιώτη, μίλησε σήμερα 8/6 στην εκπομπή «Το Πρω1νό» του ΑΝΤ1 και «ράγισε» καρδιές με τα λόγια του. Ο ίδιος εξομολογήθηκε πως είναι συντετριμμένος και η αυριανή ημέρα θα είναι ιδιαίτερα δύσκολη.

«Ειδικά η αυριανή ημέρα για εμάς θα έχει πολύ πόνο που θα χαιρετήσουμε τον αγαπημένο μας πατέρα. Δύο χρόνια είχε πρόβλημα με την υγεία του. Μέσα μας βαθιά το περιμέναμε», είπε αρχικά ο Νίκος Φλωρινιώτης, τονίζοντας παράλληλα πως είναι αλήθεια αυτό που είχε πει ο Γιάννης Φλωρινιώτης για το τρίτο εμβόλιο του κορονοϊού.

«Τον είχαμε πάρει σε όλα τα νοσοκομεία, σε όλους τους γιατρούς. Δεν έβρισκαν τι είχε. Ήταν πάρα πολύ χάλια τις τελευταίες ημέρες, δεν μπορούσε να πάει ούτε μέχρι την τουαλέτα. Κάπνιζε πάρα πολύ, έκανε τέσσερα πακέτα τη μέρα. Όταν πήγαινε καλύτερα, άρχισε ξανά και κάπνιζε ενώ έπαιρνε οξυγόνο.

Ειδικά εγώ που τον είδα, τρόμαξα γιατί δεν μπορούσε να πάρει ανάσα. Όμως ήταν καλά, έμπαινε στο Facebook, έκανε like, ανέβαζε τις αναρτήσεις του. Χαιρέτησε την νοσοκόμα κι έπαθε ανακοπή. Έπεσε το οξυγόνο του πάρα πολύ. Σηκώθηκε να πάει τουαλέτα και τον βρήκαν στο πάτωμα. Ήταν διασωληνωμένος, είχε παλμούς, αλλά δεν μας έδιναν πολλές ελπίδες.

Το μόνο που στενοχωρήθηκα, είναι ότι δεν προλάβαμε να είμαστε εκεί τις τελευταίες του στιγμές. Ήθελα να του πω πόσο τον αγαπώ κι ότι αν ξαναγεννιόμουν τον ίδιο πατέρα θα ήθελα. Ήταν τόσο καλός άνθρωπος. Η αυριανή ημέρα ήταν δύσκολη. Είμαστε σε άθλια κατάσταση κι εγώ και τα αδέρφια μου. Ήταν άρρωστος, αλλά δεν το περιμέναμε. Θα μπορούσε να ζήσε λίγα χρόνια ακόμα. Έφυγε πολύ ξαφνικά», είπε στη συνέχεια ο Νίκος Φλωρινιώτης για το πατέρα του.

Διαβάστε ακόμα:

Γιάννης Φλωρινιώτης: Οριστικοποιήθηκε η κηδεία του -Πότε και που θα γίνει

Αφροδίτη Γραμμέλη: Επέστρεψε στο «Πρωινό μας» μετά την περιπέτεια με την υγεία της

Άγγελος Μπράτης για Δημήτρη Σκουλό: «Γιατί καθόταν 4 χρόνια στο GNTM αφού δεν περνούσε καλά;»

Keywords
Τυχαία Θέματα