Γιάννης Αϊβάζης: «Όταν γνωριστήκαμε με τη Μαρία Κορινθίου, ήμασταν σε άλλες σχέσεις»

Ο Γιάννης Αϊβάζης και η Μαρία Κορινθίου συμπορεύονται τα τελευταία 15 χρόνια κι έχουν δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια, φέρνοντας στον κόσμο την κόρη τους, Ισμήνη. Οι δυο τους έχουν καταφέρει να βρουν το «κλειδί» της επιτυχίας και να παραμένουν ερωτευμένοι και φυσικά ευτυχισμένοι μαζί.

Ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Μαμά-δες» και μίλησε για το ενδεχόμενο να παρουσιάσουν μαζί με τη Μαρία Κορινθίου κάποια εκπομπή, ενώ αποκάλυψε και το παρασκήνιο της γνωριμίας τους.

«Μας έχουν κάνει πρόταση να παρουσιάσουμε μαζί εκπομπή.

Θα το κάναμε, αν είναι όπως το θέλουμε εμείς κι αν μας ικανοποιεί, και όχι απλά να είναι κάτι για να είναι, προφανώς και θα το σκεφτούμε και μπορεί και να το κάνουμε», είπε ο Γιάννης Αϊβάζης σχετικά με το σενάριο να παρουσιάσουν μαζί εκπομπή.

Όσον αφορά στη γνωριμία του με τη Μαρία Κορινθίου, ο ηθοποιός ανέφερε πως γνωρίστηκαν στην Κύπρο στο πλαίσιο κάποιων βραβείων, στα οποία ο ηθοποιός βρέθηκε τελευταία στιγμή για να απονείμει ένα βραβείο. Τότε, και οι δύο ήταν σε άλλες σχέσεις.

«Γνωριστήκαμε στην Κύπρο με την Μαρία Κορινθίου, όταν εγώ ήμουν σε μία παράσταση του Αλέξανδρου Ρήγα. Στο ενδιάμεσο μεταξύ πρώτης και δεύτερης παράστασης, υπήρχε κενό γύρω στη 1,30 ώρα και με προσκάλεσαν να δώσω ένα βραβείο στον Τόνυ ως άνδρας ηθοποιός της Κύπρου.

Η Μαρία Κορινθίου καθόταν σε ένα τραπέζι με τον Ιωσήφ Μαρινάκη. Με χαιρετάει ο Ιωσήφ Μαρινάκης και κάποια στιγμή γυρνάει μια τύπισσα και μου λέει: ”Γεια σου Γιάννη, τι κάνεις, είμαι η Μαρία”. Αυτό ήταν. Ήταν κάτι ωραίο και μαγικό. Τότε και εγώ και η Μαρία είχαμε σχέσεις.

Γυρνώντας στην Αθήνα, βγαίναμε μόνο και υπήρξε αυτή η έλξη. Μέχρι που κάποια στιγμή αποκλειστήκαμε στα χιόνια σε ένα φαγητό που της έκανε στο σπίτι. Είχαμε φροντίσει, βέβαια, να ξεδιαλύνουμε τις καταστάσεις στα προσωπικά μας», ήταν τα λόγια του Γιάννη Αϊβάζη.

Διαβάστε ακόμα:

 Τσιμτσιλή για Μουζουράκη: «Μπήκα σε σκέψεις για το αν πρέπει να στείλουμε αποστολή…»

 Πόπη Τσαπανίδου: Η επανεμφάνιση μετά τις εκλογές -«Δεν παραιτήθηκα, έθεσα εαυτόν στη διάθεση του Τσίπρα»

 Αθηνά Οικονομάκου: Αποκαλύπτει τα κιλά της σήμερα και όσα πήρε στις εγκυμοσύνες

Keywords
Τυχαία Θέματα