Για πρώτη φορά! Ο Σάκης Τανιμανίδης απαντάει για το αν θα είναι κριτής στο ”Ελλάδα έχεις ταλέντο”

Οι σχέσεις του Σάκη Τανιμανίδη με τον Acun Ilicali δεν περιορίζονται μόνο σε επαγγελματικό επίπεδο αλλά έχουν εξελιχθεί σε φιλικό. Οι δύο του απόλαυσαν τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην Μύκονο ενώ συζητούν και για τα επόμενα επαγγελματικά τους σχέδια.

Ο Σάκης Τανιμανίδης μιλώντας στη Σόνια Καζόνι και το People είπε: «Τον Acun τον γνώρισα με αφορμή την πρόταση για το Survivor.

Μάλιστα, η συζήτηση μαζί του έπαιξε καθοριστικό ρόλο για να πω το “ναι”. Καθώς είναι ο δημιουργός του κόνσεπτ, μου πέρασε πιο εύκολα την ουσία και τη διαφορετικότητα της εκπομπής. Όταν πια βρεθήκαμε επί πέντε μήνες μαζί στη Δομινικανή Δημοκρατία, κάναμε παρέα… κυρίως παίζοντας ποδόσφαιρο! (γέλια) Πλέον έχουμε αναπτύξει μια καλή φιλία».

Σε λίγες εβδομάδες θα κάνει πρεμιέρα στον ΣΚΑΙ το talent show ”Ελλάδα έχεις ταλέντο” και έχει γίνει γνωστό πως το κανάλι του Φαλήρου βρίσκεται σε συζητήσεις με τον παρουσιαστή του Survivor για να συμμετέχει στην κριτική επιτροπή. Τι λέει όμως ο ίδιος;

«Δεν ξέρω ακόμα τι θα κάνω μέχρι το επόμενο Survivor. Δεν έχω ακόμα καταλήξει αν μέχρι τότε θα ξαναβγώ μπροστά στο γυαλί», εξηγεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα