Για πρώτη φορά! Η Ελένη Τσολάκη αποκαλύπτει για την πρόταση γάμου που δέχτηκε ότι …

Τους τελευταίους μήνες οι φήμες που θέλουν την Ελένη Τσολάκη να έχει αρραβωνιαστεί έχουν ”φουντώσει”. Η γνωστή παρουσιάστρια έχει προσπαθήσει να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική της ζωή. Η ίδια αναφέρεται για πρώτη φορά στην πρόταση γάμου που δέχτηκε από τον Παύλο Πετρουλάκη, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο People και στον Γιώργο Πράτανο.

Αναφερόμενη στο ευχάριστο γεγονός δήλωσε: «Η πρόταση γάμου ήρθε σε μια στιγμή που την έκανε μη αναμενόμενη. Αυτό την κάνει ξεχωριστή, αφού συνήθως

ξέρεις πώς θα εξελιχτούν τα πράγματα. Σε εμάς δεν συνέβη έτσι, γι’ αυτό και είναι ξεχωριστή» και συνέχισε: «Η χαρά μου ήταν τεράστια! Ο πρώτος άνθρωπος στον οποίο μίλησα για την πρόταση γάμου ήταν η μαμά μου».

Όσο για την ημερομηνία του γάμου… πρώτος την είχε προδώσει ο Δήμος Βερύκιος στην εκπομπή Happy Day! H Ελένη Τσολάκη εξομολογήθηκε για τις μεταξύ τους σχέσεις: «Ο “κύριος Βερύκιός μου”, όπως συνηθίζω να τον αποκαλώ, είναι ένας άνθρωπος που είναι παντού. Είναι από τους πρώτους ανθρώπους που έμαθαν για το γάμο μου. Γενικά είναι από τους ανθρώπους που συμβουλεύομαι και έχει σταθεί στο πλευρό μου. Ό,τι λέει είναι πάντα to the point».

Keywords
Τυχαία Θέματα