Για αυτούς τους λόγους θα σε απατήσει ένας Σκορπιός!

Είναι γεγονός πως οι Σκορπιοί δεν είναι τα πιο πιστά ζώδια του ζωδιακού κύκλου. Είναι στο μυαλό τους λίγο ελεύθερα πνεύματα και δεν τους είναι εύκολο να παραμείνουν πιστοί σε μια σχέση. Ποιοι είναι όμως οι λόγοι που τους κάνουν να απατούν τις συντρόφους τους;

#1. Θα απατήσουν ως αντίποινα- Δεν τους νοιάζει τόσο αν η σύντροφός τους τούς απάτησε ή αν απλά φλέρταρε λίγο με έναν άλλον άντρα. Από τη στιγμή που νιώσουν πως δεν υπάρχει εμπιστοσύνη θα φερθούν με το ίδιο ακριβώς νόμισμα.

#2.

Θα το κάνουν επειδή δεν νιώθουν καλά στη σχέση τους- Θέλουν να ξέρουν πως εκείνοι μπορούν να φλερτάρουν χωρίς να υπάρχει πρόβλημα αλλά οι σύντροφοί τους να μην φλερτάρουν για κανένα λόγο! Όσο ακραίο και αν ακούγεται αυτό, όταν νιώσουν πως η σύντροφός του κατακρίνει αυτό το γεγονός θα την κάνουν να το πληρώσει ακριβά.

#3. Θα απατήσουν αν νιώσουν δυστυχισμένοι- Όταν πέφτει η ψυχολογία τους τότε η μόνη λύση για αυτούς είναι να δοκιμάσουν κάτι καινούριο με μια άλλη γυναίκα. Ακόμα και αν το μετανιώσουν μετά, αυτό είναι κάτι που δεν μπορούν να αποφύγουν, ή τουλάχιστον αυτό νομίζουν.

#4. Θα κοιτάξουν άλλες γυναίκες αν νιώσουν πως έχουν απομακρυνθεί με τις συντρόφους τους- Για τους Σκορπιούς το σεξ και η επαφή με τη σύντροφό τους είναι πολύ σημαντική υπόθεση. Αν νιώσουν πως το έχουν χάσει δεν θα προσπαθήσουν να το φτιάξουν ξανά αλλά θα προσπαθήσουν να βρούνε κάποια άλλη γυναίκα…

#5. Αν συναισθηματικά δεν νιώθουν δεμένοι με τη σύντροφό τους πια…τότε τίποτα δεν τους κρατάει από το να ξεκινήσουν μια παράλληλη σχέση με μια άλλη γυναίκα.

Μια ματιά ακόμα: Τοξότης: ΑΥΤΑ είναι τα δυνατά του χαρτιά για να σε κάνει δική του!

Τα μυστικά των Σκορπιών αποκαλύπτονται: Με ΑΥΤΑ τα tricks θα προσπαθήσει να σε κερδίσει!

3 tricks για να καταλάβεις πότε ένας Δίδυμος σε φλερτάρει και ενδιαφέρεται για σένα!

Keywords
Τυχαία Θέματα