Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Έχω φτάσει σε σημείο να παίξω ξύλο με σκηνοθέτη, του χρειαζόταν»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα παραχώρησε σήμερα (27/6) ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στο ρόλο του «Φατσέα», στις πόρτες που έκλεισαν, στην ταινία που πρωταγωνιστεί στο Netflix, αλλά και στην προβληματική συνεργασία που είχε στο παρελθόν με σκηνοθέτη.

«Ο “Φατσέας” ήταν ένας ρόλος που με χαρακτήρισε. Συμβαίνει πολλές φορές ένας ηθοποιός να ταυτιστεί με ένα ρόλο. Λόγω του Φατσέα έκλεισαν κάποιες πόρτες επαγγελματικά. Μετά τον “Φατσέα” υπήρχε

η αντίληψη ότι έγινε εμπορικός ηθοποιός», είπε αρχικά ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Η πρόταση για την ταινία στο Netflix ήρθε από μια ατζέντισσα που γνώρισα στην Ιταλία και μου το πρότεινε. Στο εξωτερικό δουλεύουν με ατζέντες, όχι όπως στην Ελλαδίτσα μας. Όταν έκανα την ταινία στο Netflix ήμουν ανάμεσα στην Ελλάδα και σε έναν άλλο κόσμο, ήταν μια ευχάριστη αλλαγή».

Κλείνοντας, ανέφερε: «Είχα τη δυνατότητα να φύγω από συνεργασίες όταν κατάλαβα πως είναι προβληματικές. Ήταν συμπεριφορές που δεν μου πήγαιναν. Έχω φτάσει σε σημείο να παίξω ξύλο με σκηνοθέτη. Δεν το μετάνιωσα, του χρειαζόταν. Δεν το έκανα όμως, δεν πέρασα τα όρια, αλλά θα ήθελα πάρα πολύ. Δεν είναι εύκολο να τινάξεις μια δουλειά στον αέρα όταν δουλεύουν άλλα 20 άτομα».

Διαβάστε επίσης:

Κατερίνα Καραβάτου για το φινάλε του «Τι Λες Τώρα»: «Ο κύκλος έκλεισε, ήταν μία δύσκολη σεζόν»

Βασίλης Γκουρούσης στο Πρω1νό: «Η σχέση μου με την Τέτα είναι από το 2007 σε άθλια κατάσταση, φυτοζωούσα»

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Αναβλήθηκε ο γάμος της -Τι συνέβη;

Keywords
Τυχαία Θέματα