Γενέθλια για τον Αποστόλη Τότσικα! Η ατάκα της Ρούλας Ρέβη για την ηλικία του

Τα γενέθλιά του είχε στις 10 Ιανουαρίου ο Αποστόλης Τότσικας και δέχτηκε τις ευχές την οικογένεια, τους κανονικούς αλλά και τους διαδικτυακούς φίλους του. Ανάμεσα στα πρόσωπα που θέλησαν να του ευχηθούν δημόσια είναι η σύζυγός του, Ρούλα Ρέβη.

Η γνωστή φωτογράφος αποτελεί αναμφισβήτητα τη μεγαλύτερη θαυμάστρια του δημοφιλούς ηθοποιού, μιας και κρατάει αρχείο από τις δουλειές, τις φωτογραφίσεις και τις συνεντεύξεις του και συχνά επιλέγει να μοιράζεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μέρος αυτού.

Με αφορμή τα γενέθλια του Αποστόλη Τότσικα, η Ρούλα

Ρέβη έφτιαξε ένα βίντεο από διάφορες δουλειές του Αποστόλη Τότσικα από τον κινηματογράφο και την τηλεόραση και του ευχήθηκε για αυτή την ξεχωριστή ημέρα με μια ατάκα που βρίσκει πολλούς σύμφωνους. Η φωτογράφος έγραψε πως ο σύζυγός της δεν θα μεγαλώσει ποτέ κι έχει δίκιο, μιας και ο χρόνος είναι φίλος του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Roula Revi (@roula.revi)

«This is my guy and he is fucking awesome !!!!!! Χρόνια πολλά @apostolis_totsikas_official σε αγαπάμε, συνέχισε να κλωτσάς με μανία τον χρόνο, δεν μεγαλώνεις εσύ αγοράκι μου», έγραψε η Ρούλα Ρέβη στην ανάρτησή της.

Διαβάστε ακόμα:

 Survivor All Star: Έπεσε στο έδαφος η Εύη Σαλταφερίδου – Ανησυχία στους μπλε

 Μαρία Κορινθίου: Ο χορός με την 14χρονη κόρη της, Ισμήνη, έγινε viral

Λένα Δροσάκη: «Φαντάζομαι πως ένιωσε λύτρωση ο Πέτρος Φιλιππίδης»

Keywords
Τυχαία Θέματα