Γέμισε η ντουλάπα σου με ζώνες; Δες τι κάνουν τα it girls με αυτές!

Οι ζώνες είναι ένα «θαυματουργό» αξεσουάρ που για να φανεί η αξία τους θα πρέπει να ξέρεις πώς να τις φορέσεις. Έτσι, συνήθως καταλήγουν στο βάθος της ντουλάπας σου και επιλέγεις να μην ασχοληθείς πολύ με αυτές.

Τα it girls, όμως, καταλαβαίνουν πολύ καλά την αξία μιας ζώνης και έτσι επιλέγουν να τη φορέσουν στην καθημερινότητά τους με διάφορους τρόπους.

#Μια κλασική δερμάτινη ζώνη θα δώσει άλλο στιλ στην εμφάνισή σου όταν επιλέξεις να τη συνδυάσεις με ψηλόμεσο denim και crop top.

#Η δερμάτινη ζώνη πάνω από το σακάκι ή

το παλτό είναι μια τάση που δεν θα βαρεθούμε εύκολα.

#Αν έχουν ξεμείνει στη ντουλάπα σου μερικές φαρδιές ζώνες που ήταν στη μόδα πριν μια δεκαετία περίπου, μην τις πετάξεις. Φόρα της με το resort look σου (μάξι φόρεμα, καπέλο και πλατφόρμες ή σανδάλια) και κλέψε τις εντυπώσεις.

#Η οβάλ ζώνες είναι ιδιαίτερα της μόδας τελευταία και πολλά fashion girls τις φοράνε συνδυασμένες με σέξι μίνι ή μάξι φορέματα.

#Ακόμα και η αδιάφορη άσπρη ζώνη της φωτογραφίας βρίσκει το ρόλο της συνδυαζόμενη με ένα blazer σε pale ροζ απόχρωση με λευκές πέρλες-κουμπιά.

#Οι ζώνες με μεταλλικές λεπτομέρειες είναι μεγάλη τάση φέτος και συνδυάζονται με κάθε είδους εμφάνιση, πρωινή, απογευματινή, βραδινή.

#Οι ζώνες μεσαίου φάρδους είναι ιδανικές για να τις φοράς πάνω από ζακέτες, blazer και παλτό.

#Οι λεπτές ζώνες βρίσκουν και αυτές τον ρόλο τους στην καθημερινότητά μας συνδυασμένες με statement tops!

#Οι animal print ώνες μπορούν να φορεθούν μόνο με δύο τρόπους: ή με απλό μίνιμαλ look και να γίνουν με αυτόν τον τρόπο το επίκεντρο, ή με υπερβολικό styling (όπως στη φωτογραφία παρακάτω)!

#Για να φανεί η ζώνη σου φόρεσε crop tops, μπλουζάκια μέσα από το παντελόνι ή κάνε την τσαχπινιά που πολλές fashionistas κάνουν βάζοντας μόνο τη μια άκρη της μπλούζας τους μέσα από το παντελόνι ώστε να φανεί λίγο η λεπτομέρεια της ζώνης.

#Κι όμως, αυτό το look θα έδειχνε λίγο περίεργο αν δεν υπήρχε η ζώνη.

Keywords
Τυχαία Θέματα