Γάμος Μπαλατσινού-Κικίλια: Η πρώτη φωτογραφία του γαμπρού (φωτό)

Ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού θα παντρευτούν σήμερα στις 18.00 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό.

Να σας θυμίσουμε πως η είδηση του γάμου τους είχε παρουσιαστεί ξαφνικά όταν διέρρευσε η δημοσίευση που έκαναν σε εφημερίδα για τον γάμο τους και έλεγε:

«Ο Βασίλειος Κικίλιας γεννηθείς εις Αθήνας Αττικής, κάτοικος Γλυφάδας Αττικής, γιος του Παναγιώτη και της Μαρίας, το γένος Βουτσινού και η Πολυξένη-Τζένη Μπαλατσινού γεννηθείσα εις Θεσσαλονίκη,

κάτοικος Αθηνών Αττικής, κόρη του Βασιλείου και της Σοφίας, το γένος Χριστοδούλου, πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάμος θα γίνει στην Αθήνα Αττικής».

Ο Bασίλης Κικίλιας δημοσίευσε πριν από λίγο μια φωτογραφία που τον ξύριζε ένας φίλος του και αμέσως μετά πόσταρε στο instagram μια φωτογραφία που είναι ντυμένος γαμπρός και ετοιμάζεται να φύγει για την εκκλησία.

Ο ίδιος σχολίασε τη φωτογραφία γράφοντας: «Ήρθε η ώρα Τζένη Μπαλατσινού».

Όσον αφορά τον γάμο του ζευγαριού αυτά που γνωρίζουμε είναι ότι θα είναι λιτός και παραδοσιακός ενώ ο στολισμός της εκκλησίας έχει γίνει με λουλούδια του αγρού και γιασεμί. Ο ίδιος στολισμός θα υπάρχει και στην ανθοδέσμη της νύφης η οποία θα αποτελείται από φυτά όπως λεμονανθούς, δενδρολίβανο, φασκόμηλο, λεμονοθύμαρο, λεβάντα, βασιλικό, χαμομήλι και δάφνη.

Όταν φτάσει στην εκκλησία η νύφη θα παίζουν παραδοσιακά όργανα ενώ η μπομπονιέρα έχει φυλαχτά κουδουνάκια από τη μονή του Αγίου Γεωργίου του Κουδουνά.

Διαβάστε ακόμα: Δημόσιο καβγαδάκι ανάμεσα στην Meghan Markle και τον Πρίγκιπα Harry (VIDEO)- Δες το βίντεο στο οποίο φαίνεται τι λέει ο Πρίγκιπας στη Δούκισσα

Το μήνυμα της Μαρέβας Μητσοτάκη για το νυφικό και τον γάμο της Τζένης Μπαλατσινού!- Σήμερα η μεγάλη ημέρα του ζευγαριού

Αυτά είναι νέα! Δες ποιο ζευγάρι της ελληνικής showbiz περιμένει παιδάκι- Υπέροχα νέα για γνωστό ποδοσφαιριστή!

Keywords
Αναζητήσεις
o γαμπροσ και η νυφη με οργανα στην εκκλησια
Τυχαία Θέματα