Φίλιππος Τσαγκρίδης: Αγκαλιά με τη φημολογούμενη σύντροφό του, μετά τον χωρισμό από την Καινούργιου

Τα γενέθλιά του είχε στις 19 Απριλίου ο Φίλιππος Τσαγκρίδης και τα γιόρτασε κάνοντας ένα πάρτι για τους φίλους του στο κέντρο της Αθήνας. Ο εφοπλιστής, που έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τη σχέση του με την Κατερίνα Καινούργιου, φημολογείται πως τους τελευταίους μήνες είναι ξανά ερωτευμένος.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ο Φίλιππος Τσαγκρίδης

φαίνεται πως είναι ζευγάρι με την Κάθριν Εμπειρίκου. Οι δυο τους έχουν επιλέξει να κρατούν πολύ χαμηλούς τόνους στην προσωπική ζωή τους και αυτός είναι και ο λόγος που είναι διακριτικοί και προσεχτικοί με τις αναρτήσεις τους.

Η Κάθριν Εμπειρίκου δεν θα γινόταν να απουσιάζει από αυτή την ξεχωριστή ημέρα για τον Φίλιππο Τσαγκρίδη. Η ίδια βρέθηκε στο μαγαζί, όπου έγινε το πάρτι, και γιόρτασε τα γενέθλιά του μαζί του. Την αποκάλυψη έκανε ο εφοπλιστής, δημοσιεύοντας στο προφίλ του στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες.

Μεταξύ αυτών υπάρχει ένα στιγμιότυπο, στο οποίο ο Φίλιππος Τσαγκρίδης και η Κάθριν Εμπειρίκου ποζάρουν χαμογελαστοί και αγκαλιασμένοι στον φακό, φουντώνοντας τις φήμες που τους θέλουν ζευγάρι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PHILIPPOS TSANGRIDES PANAGOPOULOS (@philippos_tsangrides)

«Μόνο ο χρόνος που περνάει έχει την ικανότητα να μας δείχνει τι πραγματικά έχει σημασία. Σας ευχαριστώ πολύ για τις υπέροχες ευχές σας!», έγραψε ο Φίλιππος Τσαγκρίδης.

Ποια είναι η Κάθριν Εμπειρίκου;

Η Κάθριν Εμπειρίκου είναι το νεότερο μέλος της δυναστείας των Εμπειρίκων, που έχουν καταγωγή από την Άνδρο. Παππούς της υπήρξε ο Γιώργος Εμπειρίκος, ένας από τους ισχυρούς άνδρες της ναυτιλίας και από τους μεγαλύτερους συλλέκτες έργων τέχνης, με πίνακες του Βαν Γκογκ, του Ελ Γκρέκο, του Γκόγια, του Καντίνσκι, του Πικάσο και του Σεζάν στην ιδιωτική συλλογή του.

Οι γονείς της Κάθριν, Αριστείδης και Νάταλι, ζουν στο Λονδίνο. Η Κάθριν Εμπειρίκου έχει σπουδές Κοινωνιολογίας και οργανώνει φιλανθρωπικά events. Μεγάλη αδυναμία της Κάθριν Εμπειρίκου ήταν η αριστοκράτισσα γιαγιά της Ντόντα Βορίδη, η οποία έφυγε από τη ζωή το 2015.

Όπως έγραψε το Page Six στα μέσα του 2022, ο χωρισμός της Κάθριν Εμπειρίκου από τον δισεκατομμυριούχο Χάρισον ΛεΦρακ, ήρθε πολύ απρόσμενα, καθώς το ζευγάρι, που είχε αποκτήσει ένα γιο το 2019, θεωρείτο πολύ ευτυχισμένο όσο και χαμηλών τόνων. Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2017, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό μέχρι και σήμερα αν έχει εκδοθεί το διαζύγιό τους.

Διαβάστε ακόμα:

 Σε σοκ η Μάγδα Τσαγγάνη για τον Γεωργούλη: «Νιώθω ότι οι κατηγορίες είναι για το γιο μου»

 Αφροδίτη Σκαφίδα: Το «καρφί» της για το Survivor μετά την αποβολή

 Έλενα Ράπτη: Η πρώτη εμφάνιση με τον νέο της σύντροφο στη Μύκονο

Keywords
Τυχαία Θέματα