Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για «Survivor All Star»: «Πήγα τρεις εβδομάδες, έκανα διακοπές κι έβγαλα και 15.000 ευρώ»

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου είναι η παίκτρια που αποχώρησε την περασμένη εβδομάδα από το «Survivor All Star».

Λίγες μέρες μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα, η πρώην παίκτρια του reality επιβίωσης βρέθηκε καλεσμένη στο «Καλό Μεσημεράκι» και παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Νίκο Μουτσινά. Μέσα σ’ όλα, η ίδια μίλησε για την εμπειρία της στο παιχνίδι, ενώ ταυτόχρονα αποκάλυψε ότι νικητή επιθυμεί τον Γιώργο Πιλίδη.

«Εγώ δεν νιώθω τίποτα τώρα. Είμαι τόσο καλά που αποχώρησα. Πήγα

τρεις εβδομάδες, έκανα διακοπές κι έβγαλα και 15.000 ευρώ. Μια χαρά είναι. Κοίταξε τώρα μαύρισμα, αποτοξίνωση από κινητά τροφές και τα λοιπά. Το παιχνίδι δεν ήταν όπως το είχαμε φανταστεί, ούτε όπως το βλέπατε εσείς. Αν εσείς βλέπατε μία κατάσταση στο 5, αυτή η κατάσταση είναι στο 15. Είναι πολλά πράγματα πίσω από τις κάμερες που δεν τα βλέπετε. Επειδή κανείς δεν είναι για την εμπειρία, μόνο ο Πιλίδης είναι που πέρσι το έζησε για 2 εβδομάδες, όλοι για τα χρήματα είναι. Ο πιο αγνός είναι ο Πιλίδης, γιατί δεν το είχε ζήσει πέρσι όπως εγώ. Όλοι είναι διαβασμένοι. Κοιτάζουν κάθε εβδομάδα να πέφτει το χρήμα -που είναι και πολύ- και δεν τους νοιάζει να κάνουν κωλοτούμπα», είπε αρχικά η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η πρώην παίκτρια του «Survivor All Star» πέταξε τo «καρφί» της για την τηλεθέαση του παιχνιδιού. Συγκεκριμένα, ανέφερε:  «Το θέμα είναι ότι έχω στενοχωρηθεί πάρα πολύ, γιατί σε αυτό το παιχνίδι είναι ο καθένας είναι ένας ρόλος. Βλέπω ανθρώπους που πριν μπούμε στον αγώνα ή στην καλύβα είναι άλλοι. Βλέπω ανθρώπους που στην κάμερα δεν μιλούν και όταν λείπει η κάμερα κελαηδούν. (…)

Οι παίκτες νομίζουν ότι είμαστε στους Ολυμπιακούς Αγώνες, να το ξέρεις. Θα ήθελα να τους πεις ότι είναι ριάλιτι. Ο Μάριος Πρίαμος πρώτος και καλύτερος και του είπα: ξέρεις που έχεις έρθει;. Όταν παίζουν οι αγώνες κάνει 5%, όταν παίζει το “ριάλιτι” κάνει το 15%».

«Τελικά θα με διώξουν από τον ΣΚΑΪ. Γι’ αυτούς τους λόγους, όχι για τα άλλα που είπα», της απάντησε χαριτολογώντας ο Νίκος Μουτσινάς.

Διαβάστε επίσης:

Άννα Κούρη: «Κάναμε 30% και μας έλεγαν ότι δεν πάμε καλά στα νούμερα»

Σασμός Spoiler: Η αποκάλυψη για τον Αντώνη – Θα ζήσει μετά τον πυροβολισμό;

Μάκης Τσέλιος: «Με τον Βασίλη δεν ήταν απλός έρωτας, ήμουν ο μέντοράς του»

Keywords
Τυχαία Θέματα