Ευριδίκη Βαλαβάνη: Πώς σχολιάζει την απόφαση του Ντάνου να παίξει στο Τατουάζ

Συναντήσαμε την Ευριδίκη Βαλαβάνη στο media event για το DWTS 6 που ξεκινά αυτή την Παρασκευή, στο οποίο θα διαγωνιστεί στο χορό, ένα νέο στοίχημα για εκείνη.

Φυσικά, δεν θα μπορούσαμε να μην την ρωτήσουμε και για το πώς της φάνηκε το Survivor 2018, που έκανε πρεμιέρα την περασμένη Κυριακή, καθώς ήταν το παιχνίδι μέσα από το οποίο ξεχώρισε και η ίδια: “Είναι πολύ διαφορετικό από πέρσι.

Πιστεύω ότι είναι ένα προϊόν που το έχει αγαπήσει ο κόσμος και θα πάει καλά. Για τους παίκτες είναι πολύ νωρίς να μιλήσω, καθώς ακόμη προσπαθούμε να μάθουμε και τα ονόματα τους. Φυσικά, είναι κάποιοι παίκτες που έχουν ξεχωρίσει, αλλά το παιχνίδι αυτό είναι σκληρό και όλα αλλάζουν. Βέβαια, μου έχουν κάνει εντύπωση κάποια κορίτσια. Οι γυναίκες είναι πολύ δυνατές φέτος και εύχομαι να δούμε κάποιες και στον τελικό”.

“Μόλις ξεκίνησε το Survivor 2018 σκέφτηκα: “Εγώ γιατί είμαι εδώ και δεν είμαι εκεί;”. Μου λείπει πάρα πολύ και ήταν περίεργο να το παρακολουθώ από την τηλεόραση. Όλες οι φίλες μου, μου στέλνανε μηνύματα και μου ανέφεραν πως ένα χρόνο πριν ήμασταν τέτοιο καιρό μαζί στο ξενοδοχείο πριν φύγω για τον Άγιο Δομίνικο. Είμαι πολύ ευλογημένη που έζησα αυτή την εμπειρία.”, εξομολογήθηκε μιλώντας για τις σκέψεις που έκανε όταν παρακολούθησε την πρεμιέρα του reality.

Η Ευρυδίκη κατά τη διάρκεια του περσινού Survivor ήταν το άτομο που τα Μέσα ήθελαν να έχει κόντρα με τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Ο πρώην συμπαίκτης της, θα δοκιμαστεί στην υποκριτική, καθώς συμφώνησε να ενσαρκώσει πρωταγωνιστικό ρόλο στο Τατουάζ. Η απόφαση του αυτή απέσπασε ποικίλα σχόλια, η Ευρυδίκη όμως, φαίνεται να τον στηρίζει: “Είναι πολύ άδικα να ασκείς κριτική σε κάποιον τον οποίο δεν τον γνωρίζεις και δεν ξέρεις πώς θα τα πάει σε αυτό που επιλέγει να κάνει. Καλύτερα να περιμένουμε να δούμε κάποια πράγματα και μετά να βγάλουμε συμπέρασμα. Βέβαια, έχουμε ελευθερία λόγου και ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει, αλλά από την άλλη καλό θα ήταν να είμαστε πιο προσεκτικοί και να μην προτρέχουμε. Εύχομαι κάθε επιτυχία στον Γιώργο και σε όλα τα παιδιά που ξεκινούν κάτι καινούριο”.

Τέλος, τόνισε πως δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι αντίστοιχο, καθώς δεν θεωρεί ότι είναι καλή στην υποκριτική:”Εγώ σε σειρά; Όχι, ξεκάθαρα! (γέλιο) Ωστόσο, έχω μάθει στη ζωή μου ότι το “ποτέ μη λες ποτέ”, ισχύει. Δεν το έχω με την υποκριτική και προτιμώ να κάνω πράγματα που μου ταιριάζουν”.

Διαβάστε επίσης:

Survivor 2018: Η απάντηση της παραγωγής για την αμοιβή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Γρηγόρης Γκουντάρας: Η πρώτη ανάρτηση στα social media μετά το θάνατο της πεθεράς του

Keywords
Τυχαία Θέματα