Ευγενία Ξυγκόρου: Όσα πρέπει να γνωρίζετε για την πρωταγωνίστρια της σειράς «Το προξενιό της Ιουλίας»

Μπορεί να διανύουμε το πρώτο μισό του Αυγούστου, όμως τα κανάλια έχουν ανακοινώσει ήδη τα καινούργια σήριαλ που θα δούμε στη μικρή οθόνη από τη νέα σεζόν, κρατώντας το κοινό σε αναμονή. Ανάμεσά τους «Το προξενιό της Ιουλίας» με πρωταγωνίστρια την Ευγενία Ξυγκόρου, το οποίο έχει ήδη κερδίσει τους τηλεθεατές από το trailer.

Πρόκειται για μία σειρά εποχής που «συνομιλεί» με την ελληνική παράδοση, με φόντο την ελληνική επαρχία στην εκπνοή της δεκαετίας του ‘50. Στο επίκεντρο συναντάμε τη γυναίκα που η

μοίρα της ορίζεται από άλλους, χωρίς η ίδια να φαίνεται ότι έχει λόγο στη ζωή της. Η σειρά είναι εμπνευσμένη από το υπέροχο μυθιστόρημα του Γιώργου Πολίτη.

Η Ευγενία Ξυγκόρου υποδύεται την «Ιουλία» και σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό Gala αποκάλυψε σχετικά με την ηρωίδα της: «Η Ιουλία είναι πολύ παθιασμένη, κάτι που με έχει εκπλήξει ευχάριστα. Υπάρχει ένα κομμάτι αθωότητας που δεν έχουμε εμείς σήμερα. Είναι ερωτευμένη με ένα αγόρι, που το υποδύεται ο Δημήτρης Σέρφας. Είναι ένας μεγάλος έρωτας που θυμίζει Ρωμαίο και Ιουλιέτα, Φουρτουνάκηδες και Βροντάκηδες».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη EvgeniaXyg (@evgeniaxyg)

Από την «Επιστροφή» στο «Προξενιό της Ιουλίας»

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που θα δούμε την Ευγενία Ξυγκόρου στην τηλεόραση. Η ταλαντούχα ηθοποιός έκανε το ντεμπούτο της στη σειρά του ANT1 «Η Επιστροφή», ενώ την περσινή σεζόν συμμετείχε στην επιτυχημένη σειρά της ΕΡΤ «Αγάπη Παράνομη», κερδίζοντας πολλά θετικά σχόλια.

Από την κρατική τηλεόραση, λοιπόν, τη σεζόν 2023-2024 θα μπαίνει καθημερινά στα σπίτια μας ως «Ιουλία» και θα μας συναρπάσει με την ιστορία της. Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Νίκος Κρητικός, το σενάριο ο Νίκος Απειρανθίτης, ενώ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε μια σειρά από εξαιρετικούς ηθοποιούς.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη EvgeniaXyg (@evgeniaxyg)

Όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη νέα πρωταγωνίστρια του ALPHA, Ευγενία Ξυγκόρου

Η Ευγενία Ξυγκόρου είναι 26 ετών και έχει σπουδάσει στο Τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου αλλά και στη δραματική σχολή «Ακαδημία Τεχνών 100».

Παρά το νεαρό της ηλικίας της μετράει ήδη δύο δουλειές στην τηλεόραση αλλά και συμμετοχές σε θεατρικές παραστάσεις, όπως αυτή που είδαμε την περασμένη σεζόν «Ψηλά από τη Γέφυρα».3

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αιγάλεω και από μικρή ηλικία γνώριζε ότι το όνειρό της είναι να γίνει ηθοποιός και να χτίσει μια σπουδαία καριέρα στον χώρο της υποκριτικής.4

Μιλώντας για τον εαυτό της, η Ευγενία Ξυγκόρου θα αυτοχαρακτηριστεί ως ένα vintage girl, αφού οι στιλιστικές επιλογές της κυμαίνονται στο φάσμα του ρετρό. Θέλει τα ρούχα της να είναι άνετα και κομψά, ωστόσο απεχθάνεται το… shopping.5

Μιλώντας για τον εαυτό της, η Ευγενία Ξυγκόρου θα αυτοχαρακτηριστεί ως ένα vintage girl, αφού οι στιλιστικές επιλογές της κυμαίνονται στο φάσμα του ρετρό. Θέλει τα ρούχα της να είναι άνετα και κομψά, ωστόσο απεχθάνεται το… shopping.5

Σε συνέντευξή της η ηθοποιός είχε αναφερθεί στις «εμμονές» που παθαίνει με σειρές ανά περιόδους. Συγκεκριμένα, είχε δηλώσει: «Θα μπω οnline μόνο για να δω σειρές, ενώ, όταν μου αρέσει κάποια, δεν μπορώ να ξεκολλήσω. Θυμάμαι ότι έβλεπα μερικά επεισόδια Vikings, κοιμόμουν για λίγο και μετά έβαζα ξυπνητήρι στις 4.00 το πρωί για να συνεχίσω μέχρι τις 6.00 που πήγαινα στη σχολή. Γυρνούσα σπίτι και έκανα το ίδιο. Μετά, μια μέρα σταμάτησα να το βλέπω. Γενικά, όταν ξεκινάω κάτι, παθαίνω εμμονή και μετά ξαφνικά σταματάω».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alpha TV (@alphatv)

Η Ευγενία Ξυγκόρου αποκάλυψε πώς πήρε τον ρόλο της Ιουλίας στο «Προξενιό της Ιουλίας»

«Είναι λίγο αστείο το πώς έγινε. Την πρώτη φορά που με κάλεσαν από την παραγωγή δεν μου είχαν πει ξεκάθαρα για ποια σειρά μιλάμε και για ποιον ρόλο. Απλώς κάποια στιγμή άκουσα το όνομα «Ιουλία». Είχα διαβάσει κάπου ότι ο ALPHA σχεδίαζε να γυρίσει το «Προξενιό», οπότε έκανα τον συσχετισμό.

Με το που τελείωσε η συνάντηση, έτρεξα να αγοράσω το μυθιστόρημα, το διάβασα και είπα: εδώ είμαστε. Το σενάριο έχει αρκετές διαφορές με το βιβλίο αλλά απ’ όσες σελίδες έχω διαβάσει μέχρι στιγμής είναι καταπληκτικό», εξομολογήθηκε στο Gala.

Διαβάστε ακόμα:

 Εύη Βατίδου: Κατεβαίνει υποψήφια στις εκλογές – Η επίσημη ανακοίνωση

 Paris Hilton: Κάνει διακοπές στην Ελλάδα και ποζάρει με ροζ μπικίνι αλα barbie

 Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Η γυναίκα που γέννησε το παιδί μου, παραμένει για πάντα σημαντική»

Keywords
Τυχαία Θέματα