Ευαγγελία Αραβανή: Οι σύντροφοι της παρουσιάστριας πριν από την σχέση της με τον Νίκο Οικονομόπουλο!

Αναμφίβολα η Ευαγγελία Αραβανή είναι μια από τις πιο όμορφες Ελληνίδες του καλλιτεχνικού χώρου. Εντυπωσιάζει με τις τέλειες αναλογίες της, το εντυπωσιακό της πρόσωπο και τον χαρακτήρα της. Κάθε άντρας θα ήθελε να έχει στο πλευρό του μια γυναίκα σαν την Ευαγγελία Αραβανή.

Σήμερα, έγινε γνωστό πως η παρουσιάστρια το τελευταίο διάστημα είναι σε σχέση με τον Νίκο Οικονομόπουλο. Η είδηση έκανε τον γύρο του διαδικτύου και σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως, καθώς θα αποτελέσουν ένα από τα πιο “hot” ζευγάρια της εγχώριας showbiz.

Κατά

διαστήματα η προσωπική ζωή της παρουσιάστριας απασχολούσε τα Μέσα. Κάποιες από τις σχέσεις της ήταν επιβεβαιωμένες και από την ίδια κι άλλες απλά έγιναν γνωστές λόγω των κοινών εμφανίσεων με τους συντρόφους της. Ποιοι ήταν όμως οι άντρες που όπως όλα δείχνουν βρέθηκαν στο πλευρό της Ευαγγελίας Αραβανή;

Ο Κώστας Φραγκολίας ήταν ένας από τους πρώτους συντρόφους της παρουσιάστριας. Σύμφωνα με τα τότε δημοσιεύματα, οι δύο τους χώρισαν όχι και τόσο φιλικά.

O επιχειρηματίας Σέρος Μύρτας, διατηρούσε δεσμό με την Ευαγγελία Αραβανή για αρκετό χρονικό διάστημα.

Ζευγάρι υπήρξε και με τον επιχειρηματία Κώστα Μπερτάκη, με τον οποίον χώρισαν το καλοκαίρι του 2012!

Μια από τις πιο γνωστές της σχέσεις, ήταν αυτή με τον Ηλία Βρεττό, η οποία έληξε άδοξα.

Αμέσως μετά τον ξαφνικό χωρισμό της από τον Βρεττό, στο πλευρό της βρέθηκε ο Γιώργος Μελισσανίδης, με τον οποίο ήταν σε σχέση για αρκετούς μήνες.

Το καλοκαίρι του 2017, τα δημοσιεύματα ήθελαν την Ευαγγελία Αραβανή να έχει σχέση με τον επιχειρηματία, Σωτήρη Πανούση. Ωστόσο, κανείς από τους δύο δεν το επιβεβαίωσε!

Keywords
Τυχαία Θέματα