Έτσι θα αποκτήσεις λαμπερή επιδερμίδα χωρίς μακιγιάζ!

Τα highlighters μας έχουν λύσει τα χέρια και τα ευγνωμονούμε! Με μια κίνηση κάνουν την επιδερμίδα μας λαμπερή, πιο φρέσκια… πιο όμορφη. Πόσο ωραία θα ήταν όμως αν δεν τα χρειαζόμασταν; Αν το δέρμα μας έλαμπε από μόνο του; Αν ακτινοβολούσε από υγεία; Θα ήταν τέλεια εννοείται και θα σου πούμε πως θα τα καταφέρεις!

Άσε κάτω το highlighter σου και κράτα σημειώσεις γιατί σε 4 βήματα μπορείς να αποκτήσεις την πιο λαμπερή επιδερμίδα που είχες ποτέ!

Λάσπη καθαρισμού, Glam Glow Youthcleanse

#1 Καθαρισμός
Το πρώτο βήμα σου πρέπει να είναι φυσικά ο καθαρισμός, ο καλός, βαθύς

καθαρισμός και το ιδανικό προϊόν για να τον κάνεις δεν είναι άλλο από την λάσπη καθαρισμού Youth Cleanse της Glam Glow. Απομακρύνει ρύπους και μακιγιάζ, απολεπίζει απαλά και αφήνει το δέρμα πεντακάθαρο… και ναι, είναι λάσπη που μετατρέπεται σε αφρό!

L’ Oreal Paris Pure Clay Glow Mask

#2 Μάσκα
Οι νέες μάσκες της L’ Oréal ήρθαν για να κάνουν το δέρμα σου ομορφότερο από ποτέ. Συγκεκριμένα η Pure Clay Glow Mask θα γεμίσει το δέρμα σου θρέψη και όταν την αφαιρέσεις θα το δεις να ακτινοβολεί από υγεία.

Eva Belle Face & Neck Antioxidant Serum

#3 Ορός
Ο ορός Eva Belle Face & Neck Serum είναι γεμάτος αντιοξειδωτικά, κολλαγόνο, υαλουρονικό οξύ και βιταμίνες Ε και C. Όλα αυτά μαζί δρουν εντατικά επαναφέροντας άμεσα την χαμένη λάμψη στο δέρμα σου. Τέλειο;

#4 Κρέμα
Το ενυδατικό balm Genuine Glow της Estée Lauder θρέφει την επιδερμίδα και της χαρίζει άμεσα εκτυφλωτική λάμψη και προστασία από τον ήλιο με το SPF 15 που περιέχει. Και το καλύτερο; Είναι η τέλεια βάση για το μακιγιάζ σου!

Διάβασε ακόμα:

Αλέκα Καμηλά: Τα 5 beauty tricks της για τέλειο πρόσωπο

Είσαι γυμνή μπροστά του; Μάθε τι σκέφτεται εκείνη την ώρα!

Rosie Huntington-Whiteley: Τα δύο μυστικά της για τέλειο σώμα (είναι τόσο απλά!)

Κρύψε τα κουρασμένα μάτια σου με το trick της Victoria Beckham

The post Έτσι θα αποκτήσεις λαμπερή επιδερμίδα χωρίς μακιγιάζ! appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα