Εσύ έχεις δικά σου προϊόντα περιποίησης… δεν πρέπει να έχει και το μωράκι σου;

Από την στιγμή που έγινες μανούλα, τίποτα δεν έχει μεγαλύτερη σημασία από τον μικρό πρίγκιπα ή την μικρή πριγκίπισσα της ζωής σου… είναι λογικό! Προσέχεις όμως τον εαυτό σου και ξεκλέβεις λίγο χρόνο για την περιποίησή σου (ας είναι καλά η Eva Belle), είσαι γυναίκα εξάλλου… Χωρίς όμως να θέλουμε να σε γεμίσουμε ενοχές και τύψεις, όπως εσύ έχεις τα προϊόντα περιποίησής σου έτσι δεν πρέπει να έχει τα δικά του και το μωρό σου; Ξέρουμε, γούρλωσες τα μάτια και κοιτάζεις την οθόνη μονολογώντας «μα διαλέγω τα καλύτερα για το παιδί μου».

Το πιστεύουμε αλλά είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε λίγο περισσότερο…

Βλέπεις, υπάρχει ένα brand εκεί έξω, η InterMed, pου φροντίζει για το μωρό σου και την περιποίησή του όπως καμία άλλη. Έλα να σου πούμε για την σειρά BabyDerm, την πιο ολοκληρωμένη σειρά βρεφικής περιποίησης εκεί έξω! Στην γκάμα της θα βρεις τα πάντα και όταν λέμε τα πάντα… το εννοούμε! Δες ΟΛΑ τα προϊόντα παρακάτω και συνέχισε να διαβάζεις για να μάθεις ποια είναι τα αγαπημένα μας!

Τα είδες όλα; Κάνεις ΛΆΘΟΣ! Δεν συμπεριλάβαμε την σειρά αντιηλιακής περιποίησης γιατί δεν είναι η εποχή της ούτε και την σειρά στοματικής υγιεινής γιατί θα μιλήσουμε αναλυτικά για αυτή σε λίγο. Και πάλι όμως, βλέπεις πως η InterMed έχει δημιουργήσει μια υπερ-πλήρη σειρά που παρέχει την φροντίδα και την προστασία που χρειάζεται κάθε παιδί με συστατικά από την φύση και χωρίς βλαβερές ουσίες. Είναι ό, τι πιο αγνό μπορεί να αγγίξει το σωματάκι του και ό, τι πιο πρακτικό… θα πιάσουν τα χέρια σου ever! Ας μιλήσουμε όμως για τα αγαπημένα μας…

Το BabyDerm Body Oil
Το Babyderm Body Oil είναι λάδι σώματος για βαθιά ενυδάτωση, ανακούφιση και προστασία του ξηρού και ταλαιπωρημένου βρεφικού και παιδικού δέρματος. Στην φόρμουλά του περιέχει τα απαραίτητα Ω3 & Ω6 λιπαρά οξέα που χρειάζεται το δερματάκι του μικρού σου, εκχυλίσματα βοτάνων όπως το βοράγινο, το χαμομήλι, ο ηλίανθος, η αγριοτριανταφυλλιά, η καλεντούλα, η βρώμη και η λεκιθίνη αλλά και βιταμίνη Ε! Εννοείται δεν περιέχει χρώματα και ερεθιστικά αρώματα και τα μωράκια το απολαμβάνουν όσο και εμείς (ναι, εντάξει παραδεχόμαστε ότι το έχουμε χρησιμοποιήσει)!

Το BabyDerm Protective Paste
Το Babyderm Protective Paste είναι εξαιρετικά προστατευτική και καταπραϋντική κρέμα για την αποτελεσματική προστασία και ανακούφιση του δέρματος στην περιοχή της πάνας. Εννοείται η σύνθεσή της είναι γεμάτη ευεργετικά και προστατευτικά συστατικά όπως το οξείδιο του ψευδαργύρου (ZnO), τα λιπαρά οξέα Ω3 και Ω6 και τα εκχυλίσματα δερμοκοσμητικών βοτάνων όπως περιέχει ακόμα πρωτεΐνες σιταριού και δερμοπροστατευτικές βιταμίνες (πανθενόλη, βιταμίνη Ε, βιταμίνη C) για προστασία στο maximum. Το καλύτερο όμως από όλα είναι πως ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ αδιαβροχοποιεί την περιοχή της πάνας δημιουργώντας ένα απροσπέλαστο φιλμ που προστατεύει το δερματάκι του μωρού και την ευαίσθητη αυτή περιοχή από όλες τις… βρωμοδουλιές που μπορεί να γίνουν. Αρκεί να κάνεις το τεστ του πλυσίματος των πιάτων και θα καταλάβεις… βάλε Babyderm Protective Paste, πλύνε τα πιάτα και πες μας αν βράχηκαν τα χέρια σου…

Το BabyDerm Anthato Baby Perfume
Είναι ένα άρωμ απου μυρίζει ΜΩΡΟ! Η InterMed έχει καταφέρει να κλείσει μέσα στο μπουκάλι του όλη αυτή τη… μωρουδίλα που μας ξετρελαίνει και παράλληλα, συνδύασε το άρωμα με την περιποίηση! Βλέπεις, το Babyderm Anthato Baby Perfume είναι απαλό αρωματικό υγρό χωρίς οινόπνευμα για απόσμηση, τόνωση και αναζωογόνηση του βρεφικού και παιδικού δέρματος, δίχως τον κίνδυνο εμφάνισης ερεθισμού ή ξηρότητας. Περιέχει άρωμα λουλουδιών, εκχύλισμα βοτάνων όπως το νεράτζι, το χαμομήλι και η μολόχα και πρωτεΐνες ρυζιού. Δεν περιέχει χρώματα και ερεθιστικά αρώματα και προβλέπουμε να αντικαθιστά και το δικό σου εau de toilette (xεχεχε)

BabyDerm Laundry
Ναι, είναι ειδικό απορρυπαντικό για τα ρουχαλάκια του μωρού σου! Το απαλό υγρό απορρυπαντικό Βabyderm Laundry είναι ειδικά σχεδιασμένο για τα βρεφικά ρούχα! Χάρη στο πράσινο σαπούνι που περιέχει, απομακρύνει αποτελεσματικά τους πιο δύσκολους λεκέδες από τα ρούχα του μωρού, αφήνοντας τα καθαρά και απαλά. Έχει κατάλληλα μελετημένη σύνθεση ώστε να διαλύεται εύκολα χωρίς να αφήνει υπολείμματα στα ρούχα και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ δεν περιέχει parabens και αλλεργιογόνα ενώ το άρωμά του είναι απίστευτα απαλό. Δεν θα ξαναπλύνεις ποτέ με άλλο απορρυπαντικό άμα το δοκιμάσεις…

Όχι, δεν είναι μόνο αυτά τα αγαπημένα μας, όλα τα λατρεύουμε αλλά αν αρχίσουμε σήμερα να μιλάμε για όλη την σειρά θα τελειώσουμε μετά τις γιορτές. Για να μάθεις όλα όσα χρειάζεσαι μπορείς απλά να μπεις στο site tης ΙnterMed και να γνωρίσεις ολόκληρη τη γκάμα ΒabyDerm. Για τώρα όμως θέλουμε να θυμάσαι το εξής: Το σωματάκι του μωρού σου παλεύει να προσαρμοστεί και να προστατευτεί. Χρειάζεται ειδική φροντίδα, έχει τις δικές του ανάγκες και για να τις καλύψεις δεν έχεις παρά να πεις… ΒabyDerm και έγινε! Αναζήτησε λοιπόν όλα τα προϊόντα της σειράς σε σούπερ μάρκετ και επιλεγμένα καταστήματα!

Keywords
Τυχαία Θέματα