Έρρικα Πρεζεράκου: Το δημόσιο μήνυμα στήριξης στη Μαρία Σάκκαρη

Στην πρεμιέρα του US Open, η Μαρία Σάκκαρη ηττήθηκε από την Ισπανίδα Ρεμπέκα Μασάροβα με 2-0 σετ, με αποτέλεσμα να αποκλειστεί. Από εκείνη τη στιγμή, η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια είναι απαρηγόρητη, καθώς αυτή ήταν η τρίτη σερί ήττα της, γεγονός που την στεναχωρεί και την κάνει να νιώθει -όπως η ίδια είπε- πως ντροπιάζει τους Έλληνες.

Η Έρρικα Πρεζεράκου που έχει υπάρξει και η ίδια αθλήτρια, δημοσίευσε πριν από μερικές

ώρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία της Μαρίας Σάκκαρη, θέλοντας να εκφράσει δημόσια τη στήριξή της.

«Πολλές φορές άνθρωποι που είναι υπεύθυνοι και έχουν επίγνωση ότι εκπροσωπούν με την δράση τους όχι μόνο τον εαυτό τους αλλά και μια χώρα μπορεί να νιώθουν όπως ένιωσε η @mariasakkari. Καμιά φορά οι άνθρωποι δεν μπορούν να δουν στο σύνολο το πόσα προσφέρουν, το πόσο υγιή πρότυπα είναι για το σύνολο της κοινωνίας και κυρίως για τα παιδιά μας.

Κάθε μέρα σκληρή προπόνηση για να πετύχει τους στόχους της μοιράζοντας τις νίκες της απλόχερα και αναλαμβάνοντας όλη την ευθύνη για την εξελικτική της πορεία που θα περάσει από διάφορες φάσεις μιας και έτσι είναι η ίδια η ζωή.. Μαρία μου.. σε αγαπάμε πολύ γιατί αναγνωρίζουμε ότι αυτές οι περίοδοι που περνάς είναι εξίσου σημαντικές με τις νίκες σου μιας και μέσα από αυτές εξελίσσεσαι και προχωράς.

…είναι σημαντικό να μαθαίνουμε στα παιδιά μας ότι “είτε χάνω είτε κερδίζω.. μέσα μου φωνάζω αξίζω”», έγραψε χαρακτηριστικά η Έρρικα Πρεζεράκου στη σχετική δημοσίευσή της.

Δείτε παρακάτω την ανάρτησή της:

View this post on Instagram

A post shared by Errica Prezerakou (@errika_prezerakou)


Διαβάστε ακόμα:

Άρης Σοϊλέδης: Κατεβαίνει υποψήφιος στις εκλογές -Το σχόλιο της Μαρίας Αντωνά κάτω από την ανακοίνωσή του

Πόπη Τσαπανίδου: Αγκαλιά με τον εγγονό της στις διακοπές τους

Νίκος Χατζηνικολάου: Οι τρυφερές ευχές για την ονομαστική γιορτή του γιου του -«Σε λατρεύω»

Keywords
Τυχαία Θέματα