Έμιλυ Κολιανδρή: «Τα παιδιά μας βαριούνται να μας βλέπουν στην τηλεόραση»

Η Έμιλυ Κολιανδρή ήταν η σημερινή καλεσμένη της εκπομπής της ΕΡΤ «Δύο στη 1». Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τα παιδιά της με τον Χρήστο Λούλη και κατά πόσο αυτά τους βλέπουν στην τηλεόραση ενώ αποκάλυψε πως η μητέρα της για αρκετό καιρό μετά την αποφοίτησή της από τη σχολή του θεάτρου, της έλεγε να δώσει τα μαθήματα που χρωστούσε στη Νομική, κάτι που δεν συνέβη.

«Τα παιδιά μας, όταν μας βλέπουν στην τηλεόραση φεύγουν συνήθως. Δηλαδή τώρα αν μας δούνε, κάθονται 1-2 λεπτά, χαζεύουν και μετά φεύγουν, δεν μας βλέπουν,

βαριούνται. Νομίζω ότι από μικρή ηλικία θεωρούν κάπως δεδομένο ότι η μαμά και ο μπαμπάς θα βγαίνουν στην τηλεόραση ή να παίζουν σε ένα σίριαλ, οπότε είναι αρκετά εξοικειωμένα. Πια δεν τους κάνει εντύπωση, επίσης θεωρώ ότι βλέπουν κάπως σαν αγγαρία το να έρχονται στο θέατρο», είπε αρχικά η Έμιλυ Κολιανδρή.

Σχετικά με την επιμονή της μητέρας της να τελειώσει τη Νομική, η ταλαντούχα ηθοποιός δήλωσε: «Η μητέρα μου μέχρι και κάποια χρόνια αφού είχα τελειώσει τη σχολή του θεάτρου, μου έλεγε τα καλοκαίρια μήπως θέλω να δώσω κάποια μαθήματα στη Νομική. Νομίζω ότι οι γονείς μου και εγώ αποδεχτήκαμε αρκετά νωρίς ότι το μέρος που μου αρέσει να βρίσκομαι είναι το θέατρο. Τα πράγματα μου πήγαν καλά και ήταν ωραίο που το βρήκα σε αυτή την ηλικία».

Διαβάστε ακόμα:

 Ναταλία Γερμανού: Επιβεβαίωσε τη συμμετοχή συνεργάτη της στο J2US

 Σοφία Χατζηπαντελή: Απαντά για τα φρύδια της, τη Βίκυ Καγιά και τη Mary Vitinaros

 Θανάσης Πατριαρχέας: Μπαμπάς για τρίτη φορά! Γέννησε η Βίβιαν Δράκου

Keywords
Τυχαία Θέματα