Έλλη Τρίγγου: «Ήταν σοκ όταν μαθεύτηκε τι συμβαίνει στην προσωπική ζωή μου»

Η Έλλη Τρίγγου παραχώρησε συνέντευξη στον Άρη Καβατζίκη για το «Πάμε Δανάη» και μίλησε για την απότομη δημοσιότητα που έλαβε πριν από τρία χρόνια, όταν ξεκίνησαν τα προβάλλονται τα επεισόδια της σειράς «Άγριες Μέλισσες». Ακόμα, η ταλαντούχα ηθοποιός αποκάλυψε πώς διαχειρίστηκε το γεγονός ότι μια μεγάλη μερίδα του κοινού ασχολούνταν με την προσωπική ζωή της.

«Ήταν σοκ η απότομη δημοσιότητα που ήρθε πριν από τρία χρόνια με τις “Άγριες Μέλισσες”. Δεν ήταν εύκολο να το διαχειριστώ. Στην αρχή με

τρόμαξε πολύ αλλά με το συνήθισα σιγά – σιγά. Κατάλαβα ότι η πρόθεση ήταν πολύ όμορφη και αγνή, δηλαδή οι άνθρωποι ερχόντουσαν να πουν έναν όμορφο λόγο. Μου έχει τύχει να κάθομαι και σε μια καφετέρια και ένας άνθρωπος να μου κάνει κεφαλοκλείδωμα με το κινητό για να βγάλουμε φωτογραφία. Δεν ήταν πολύ ευχάριστο αυτό», εξομολογήθηκε αρχικά η Έλλη Τρίγγου.

Όσον αφορά στο πόσο ο ρόλος της Ασημίνας βοήθησε την Έλλη Τρίγγου, η ίδια εξήγησε: «Η Έλλη με την Ασημίνα δεν ήταν καθόλου κοντά στην αρχή αλλά σιγά – σιγά ειδωθήκαμε και πορευτήκαμε, με βοήθησε αυτός ο ρόλος. Η γλυκύτητα, η υπομονή και οι χαμηλοί τόνοι είναι πράγματα είναι πράγματα που υπάρχουν και μέσα σε εμένα φυσικά».

Αναφερόμενη στην έκταση που πήρε η προσωπική ζωή της, η ηθοποιός δήλωσε: «Ήταν σοκ όταν μαθεύτηκε τι συμβαίνει στην προσωπική ζωή μου. Πιο πολύ μια περιέργεια, δεν μπορούσα να καταλάβω τι μπορεί να νοιάζει τον οποιονδήποτε αυτό το θέμα. Το βρίσκω πληκτικό να σου πω την αλήθεια. Και μετά συνειδητοποίησα ότι αυτό είναι ένα ολόκληρο σύστημα. Κατάλαβα ότι είναι στο χέρι μου το πόσο θα με επηρεάζει ή όχι».

Διαβάστε ακόμα:

 Ηλίας Βρεττός: «Θα ήθελα πάρα πολύ να γίνουμε γονείς, γι’ αυτό παντρεύονται δυο άνθρωποι»

 Love Island: Ο νέος πειρασμός φέρνει γκρίνιες στη βίλα -Ο Γιώργος Γ. κάνει σκηνή στην Αναστασία

 Ελένη Μενεγάκη σε Φωτεινή Παπαθεοδώρου: «Δεν πιστεύω να φοβάσαι εμένα;»

Keywords
Τυχαία Θέματα