Έληξε η συνεργασία της με τη Μενεγάκη και αναλαμβάνει ρόλο κεντρικής παρουσιάστριας στο ΣΚΑΙ

Μπορεί το καλοκαίρι το όνομα της να ήταν από τα πρώτα που ακούστηκαν για τη νέα-ανανεωμένη ομάδα της Ελένης Μενεγάκη, παρόλα αυτά η συνεργασία τους τελείωσε πριν καν ξεκινήσει. Ο λόγος για την Νάνσυ Ζαμπέτογλου η οποία αν και ”έδωσε” τα χέρια με την ξανθιά παρουσιάστρια, δεν εμφανίστηκε ποτέ στην πρεμιέρα της εκπομπής. Το μυστήριο

λύθηκε λίγες ημέρες αργότερα, όταν η Νάνσυ πήγε καλεσμένη στην Ελένη και αποκάλυψαν on air τους λόγους που ”πάγωσε” η συνεργασία τους.

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου λοιπόν μπορεί να μην εντάχθηκε στην παρέα της Ελένης, ετοιμάστηκε όμως όλο αυτό το διάστημα για μια εκπομπή στον ΣΚΑΙ στην οποία και θα πρωταγωνιστήσει! Στο πλευρό της θα βρίσκεται ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος και η πρεμιέρα αναμένεται το Σάββατο 9/12!

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Dream it. Do it! Το motto που θα ακολουθήσουμε πιστά. Η αγαπημένη παρέα της ελληνικής τηλεόρασης συναντιέται ξανά και θα την απολαμβάνουμε κάθε Σάββατο και Κυριακή. Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος, μαζί με μια ανανεωμένη ομάδα ταλαντούχων ανθρώπων παρουσιάζουν ένα τηλεοπτικό «περιοδικό», πλούσιο σε θέματα. Ένα μαγκαζίνο που τα έχει όλα: υγεία, μόδα, μαγειρική, fitness, pets, celebrity life … και βεβαίως συνεντεύξεις με πρόσωπα που απασχολούν κάθε εβδομάδα την επικαιρότητα της τηλεόρασης.
DOT. …πρεμιέρα το Σάββατο 09/12 και κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 18.00

Keywords
Τυχαία Θέματα