Ελεονώρα Μελέτη: Οι φωτογραφίες από την παιδική ηλικία της και το μήνυμα που πρέπει να διαβάσετε

Η Ελεονώρα Μελέτη γύρισε τον χρόνο πίσω στην παιδική ηλικία της στην τελευταία της ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram και μοιράστηκε τις σκέψεις της με τους διαδικτυακούς φίλους της.

Με αφορμή ένα ερώτημα που δέχτηκε στο Q&A για το τι θα έλεγε στον μικρότερο εαυτό της, η παρουσιάστρια του «Mega Καλημέρα» έγραψε αναλυτικά όλες τις συμβουλές που θα εκμυστηρευόταν στη μικρή Ελεονώρα για

τη ζωή, θέλοντας έτσι να τη «γλιτώσει» ή προστατέψει από λάθη, άγχη, σκέψεις, ανησυχίες, προδοσίες…

Η παρουσιάστρια συνόδευσε τη συγκεκριμένη λεζάντα με μερικές σπάνιες φωτογραφίες από την παιδική ηλικία της. Μπορεί να έχουν περάσει κάποια χρόνια από τότε που ήταν παιδί, όμως – όπως θα δείτε – η Ελεονώρα του τότε θυμίζει αρκετά την Ελεονώρα του σήμερα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Εleonora Meleti (@nonoram)

Όσα έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη στην ανάρτησή της:

«Η Αγγελική, η Βίβιαν κ η Μαρία, στο q and a, θέλησαν να μάθουν τι θα έλεγα στον εαυτό μου κάποια χρόνια πίσω με βάση την ωριμότητα του σήμερα. Ίσου λοιπόν η απάντηση με μερικές από τις ελάχιστες φωτό που έχω από τότε που ήμουν παιδάκι: “Κάνε τα λάθη σου και απόλαυσε τα! Πίστευε στον εαυτό σου! Μην περιμένεις τίποτα από κανέναν! Έχε γύρω σου λίγους και αληθινούς και δοκιμασμένους! Ποτέ μην πεις ΠΟΤΕ και ποτέ μην πεις για πάντα! Έχε πάντα έναν σκοπό στη ζωή σου!

Να θυμάσαι πάντα πως το κάρμα κάνει δουλίτσα. Ισχύει και για τους άλλους και για σένα. Μην εξαρτάσαι από κανέναν! Μη διαπραγματεύεσαι την αυτονομία, την ελευθερία και την αξιοπρέπεια σου. Να ταξιδέψεις!!! Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου. Μάθε παιδί μου γράμματα! Μην κάθεσαι στον ήλιο!Κοιμήσου πολύ πριν κανείς παιδί! Μη κλαίγεσαι όταν τρως. Να θυμάσαι πάντα »και που σαι ακόμα»”!!!».

Διαβάστε ακόμα:

 Γιώργος Παπαδόπουλος: Η σύζυγός του πρωταγωνιστεί στο νέο clip του «Δεν Μας Χωρίζουνε»

 Survivor All Star: Βασάλος και Μαριαλένα φεύγουν μέσα στη νύχτα – Τα «καρφιά» των συμπαικτών τους

 Παγιδευμένοι: «Έλιωσε» το Twitter με την αγκαλιά Δημήτρη – Άννας – «Μαρκετοζεύγαρο μας διαλύσατε»

Keywords
Τυχαία Θέματα