Ελεονώρα Μελέτη: Κάνει διάδρομο με φουσκωμένη κοιλίτσα και ”ρίχνει” το instagram

H Ελεονώρα Μελέτη διανύει τον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης της και πλέει σε πελάγη ευτυχίας περιμένοντας να κρατήσει στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτά της με τον Θοδωρή Μαροσούλη.

Η γυμναστική ήταν από πάντα αναπόσπαστο κομμάτι στην καθημερινότητά της γνωστής παρουσιάστριας κι απ’ότι φαίνεται εξακολουθεί να γυμνάζεται ακόμα και στην εγκυμοσύνη της. Η Ελεονώρα ετοιμάζεται να συμμετέχει στον Μαραθώνιο στις 12 Νοεμβρίου και όπως όλα δείχνουν προπονείται εντατικά.

Η

μέλλουσα μανούλα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ένα βίντεο που τη δείχνει να τρέχει με τη φουσκωμένη κοιλίτσα της στο διάδρομο.

Δείτε το βίντεο:

Η προετοιμασία συνεχίζεται για τον μαραθώνιο της 12ης Νοεμβρίου, όπως κ η προσπάθεια όλων μας για να χαμογελάσουν ακόμα περισσότερα παιδιά! ΕΣΥ; έγινες μέλος στην ομάδα μου #eleonorameleti? Αν όχι γίνε τώρα κατεβάζοντας δωρεάν την εφαρμογή του ΟΠΑΠ “ομάδα προσφοράς” κ έλα να παίξουμε (ή κ να τρέξουμε ) παρέα για να ανεβάσουμε το ποσό που ο ΟΠΑΠ προσφέρει στην ανακαίνιση των παιδιατρικών νοσοκομείων “Η Αγία Σοφία” κ “Παναγιώτη κ Αγλαΐας Κυριακου! Σε περιμένω! ❤️️#Opap #OpapCSR #omadaprosforas #eleonorameleti

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Εleonora Meleti nonoram (@nonoram) στις Νοέ 3, 2017, 5:15πμ PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα