Ελεονώρα Μελέτη για Νίκο Μουτσινά: «Δεν χρειάζεται ο τηλεθεατής να ξέρει αν βαριέσαι ή έχεις κουραστεί»

Την χθεσινή συνέντευξη του Νίκου Μουτσινά στο «Πρωινό μας» και τη Φαίη σχολίασαν σήμερα το πρωί (8/12) στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

Απ’ ότι φάνηκε, κάποιες δηλώσεις που έκανε ο παρουσιαστής και ένα σχόλιο που του έκανε η Έλενα Χριστοπούλου απασχόλησαν την ομάδα του μεγάλου καναλιού, με αποτέλεσμα να αναρωτηθούν κάποια πράγματα on air.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Μουτσινάς δήλωσε πως: «Η σχέση που έχω με την τηλεόραση είναι συγγένεια, που δεν τον θες και πολύ τον

συγγενή, τον αγαπάς όμως γιατί έχετε περάσει και πολλά», με την Έλενα Χριστοπούλου να του απαντά: «Ναι, όμως δουλεύεις για την τηλεόραση, χρόνια εκεί, ασχολείσαι με την τηλεόραση. Δεν ξέρω αν κάνεις νέα ή παλαιά τηλεόραση, παρ’ όλα αυτά οφείλουμε να τη σεβόμαστε τον περιβάλλοντα χώρο που είμαστε και λειτουργούμε και γεμίζει και η τσέπη μας».

Με αφορμή αυτών, ο Κώστας Τσουρός πήρε τον λόγο και ανέφερε τα εξής: «Θα συμφωνήσω απόλυτα με την Έλενα Χριστοπούλου, δεν νομίζω ότι θα μπορούσε να κάνει καλύτερο σχόλιο και μπροστά του και μπράβο της. Από εκεί που τρως δεν φτύνεις. Τι ποιος βλέπει τηλεόραση; Αυτοί που βλέπουν κι εσένα, μέσα από αυτό ζεις κι εσύ. Είναι άκυρο και ισοπεδωτικό για έναν παρουσιαστή της τηλεόρασης. Ένας άνθρωπος που λέει ότι έχω σχέση με την τηλεόραση σαν συγγενή που δεν τον θέλω αλλά τον αγαπάω, αν δεν το θες κάτσε στο θέατρο που το θέλεις και το αγαπάς παράλληλα και μην κάνεις τηλεόραση. Μην είμαστε και υποκριτές με τον εαυτό μας, αν δεν ήθελε την τηλεόραση δεν θα ήταν στην τηλεόραση».

Με τη σειρά της, η Ελεονώρα Μελέτη είπε στη συνέχεια: «Δεν χρειάζεται ο τηλεθεατής να ξέρει αν εσύ βαριέσαι ή έχεις κουραστεί την ώρα που κάνεις τη δουλειά σου, δεν τον αφορά αυτό. Να το πεις μετά, ότι σταμάτησα γιατί κουράστηκα. Δεν είναι ωραίο. Εμένα δεν θα μου άρεσε να ακούω από έναν παρουσιαστή ότι βαριέται ή ότι έχει κουραστεί και να βάζω να τον βλέπω και να νιώθω ότι είναι κουρασμένος την ώρα που μιλάει».

https://www.faysbook.gr/wp-content/uploads/2022/12/221208104628_Μελέτη-για-Μουτσινά_-Δεν-χρειάζεται-ο-τηλεθεατής-να-ξέρει-ότι-έχεις-κουραστεί-δεν-είναι-ωραίο.mp4

Διαβάστε ακόμα:

ΜΕΛΙSSES: Λαμπερή απονομή για τις επιτυχίες τους -Τα λόγια του Χρήστου Μάστορα και η εμφάνιση της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη (Φωτογραφίες)

Νίκος Οικονομόπουλος: Η on camera αντίδραση όταν ρωτήθηκε για την προσωπική του ζωή και το φημολογούμενο ντοκιμαντέρ

Έλενα Κρεμλίδου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την απόφαση του δικαστηρίου για το revenge porn βίντεο -«Eίχα περάσει πολύ δύσκολα»

Keywords
Τυχαία Θέματα