Ελεονώρα Μελέτη-Φλορίντα Πετρουτσέλι: Δες τις με τις κόρες τους σε πισίνα (φωτό)

Η Ελεονώρα Μελέτη και η Φλορίντα Πετρουτσέλι είναι εδώ και χρόνια πολύ καλές φίλες και το γεγονός ότι έχουν δύο κόρες σε παρόμοιες ηλικίες τους έχει φέρει ακόμα πιο κοντά.

Οι δύο παρουσιάστριες ξεκουράζονται μαζί αυτό το τριήμερο και μάλιστα η Ελεονώρα Μελέτη μας έδειξε ένα στιγμιότυπο από τις διακοπές τους. Η παρουσιάστρια μαζί με τη φίλη της και τις δύο κόρες τους, Μαίρη και Αλεξάνδρα, κολύμπησαν στην πισίνα.

Οι κόρες τους έχουν διαφορά μόλις 3 μήνες και έτσι οι

δυο τους έχουν ένα κοινό θέμα συζήτησης που τους αρέσει πολύ!

Δες τη φωτογραφία που δημοσίευσε η Ελεονώρα Μελέτη.

Η Ελεονώρα είχε πει πρόσφατα σε συνέντευξή της:

«Ο γάμος δεν είναι προτεραιότητα μου. Έχει γίνει ο πολιτικός. Η βάπτιση θα αργήσει ακόμη. Συνειδητά. Θέλουμε να μεγαλώσει λίγο η μικρή. Να μη νιώθει άβολα έχοντας γύρω της αρκετό κόσμο, να μπορεί να ακούσει μια δυο οδηγίες και στην τελική να μην ταλαιπωρηθεί το παιδί».

Ένα δεύτερο παιδί θέλει;

«Το συζητάμε. Ίσως λίγο περισσότερο το θέλει ο Θοδωρής που προέρχεται από μια μεγάλη οικογένεια. Εγώ είμαι λίγο πιο επιφυλακτική, μάλλον γιατί είναι πολύ φρέσκο όλο αυτό».

Διαβάστε ακόμα: Δημόσιο καβγαδάκι ανάμεσα στην Meghan Markle και τον Πρίγκιπα Harry (VIDEO)- Δες το βίντεο στο οποίο φαίνεται τι λέει ο Πρίγκιπας στη Δούκισσα

Το μήνυμα της Μαρέβας Μητσοτάκη για το νυφικό και τον γάμο της Τζένης Μπαλατσινού!- Σήμερα η μεγάλη ημέρα του ζευγαριού

Αυτά είναι νέα! Δες ποιο ζευγάρι της ελληνικής showbiz περιμένει παιδάκι- Υπέροχα νέα για γνωστό ποδοσφαιριστή!

Keywords
Τυχαία Θέματα