Ελεονώρα Μελέτη: Εκτός από την πρόταση για το Survivor είχε ακόμα μια τηλεοπτική πρόταση…

Η Ελεονώρα Μελέτη έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό People και μίλησε και για τον λόγο που απείχε από την τηλεόραση αυτή την τηλεοπτική σεζόν.

Aυτή η σεζόν ήταν η πρώτη φορά που δεν δούλεψε μετά από αρκετά χρόνια.

Για την ακρίβεια, δουλεύω συνεχόμενα από το 1997 – τότε η πρώτη μου δουλειά ήταν καθηγήτρια γαλλικών. Και το έκανα γιατί ήθελα να έχω την αυτονομία μου και να είμαι οικονομικά ανεξάρτητη.

Εκείνο που με ενόχλησε περισσότερο αυτή τη σεζόν είναι πως μετά από είκοσι χρόνια δεν ερχόταν εισόδημα από τη δουλειά μου, κάτι που δεν μου άρεσε, γιατί εγώ έχω μάθει να προσδιορίζομαι από την επαγγελματική του ταυτότητα και δράση κάθε φορά. Και νομίζω ότι αυτό ήταν το πιο σοκαριστικό από όλα. Όλα τα υπόλοιπα τα είχα σχεδόν προβλέψει, γιατί σκόπευα κάποια στιγμή να κάνω μια παύση. Από την άλλη, έτσι όπως πήγαιναν τα πράγματα, δεν θα έμενα εκτός γιατί έκανα συζητήσεις το καλοκαίρι, αλλά έγιναν κάποιες ανατροπές.

Τι συζητούσε πέρσι το καλοκαίρι;

Συζητούσα με τον Alpha, για την ακρίβεια συζητούσα ένα χρόνο πριν φύγω από το Ε, από το Σεπτέμβριο του 2015. Κι αυτό γιατί ήθελα να φύγω από το Ε, καθώς οι συνθήκες εργασίας δεν ήταν αυτές που είχα οραματιστεί, ούτε αυτές που είχα συμφωνήσει. Όμως νομικά υπήρχαν κάποια προβλήματα λόγω της σύμβασης κι έτσι έκανα υπομονή. Πέρσι το καλοκαίρι που οι συζητήσεις εντάθηκαν, η πρόταση ήταν να κάνω lifestyle εκπομπή το απόγευμα του Σαββατοκύριακου, κάτι που δεν με ενδιέφερε καθόλου.

Προτίμησε να μείνει εκτός από το να κάνει lifestyle εκπομπή;

Ναι, γιατί δεν ήθελα να κάνω το lifestyle gossip έτσι όπως το είχα συνηθίσει –το είχα κάνει όλα αυτά τα χρόνια με πολύ μεγάλη επιτυχία και το υπηρέτησα εξαιρετικά. Είπα να κάνω μια παύση και να δοκιμάσω κάτι άλλο όπως το Hashtag, κάτι που δημοσιογραφικά εκτιμήθηκε πολύ. Σε εκείνη τη φάση, λοιπόν, μια τέτοια πρόταση δεν ήταν κάτι που με αντιπροσώπευε και προτίμησα να μείνω εκτός.

The post Ελεονώρα Μελέτη: Εκτός από την πρόταση για το Survivor είχε ακόμα μια τηλεοπτική πρόταση… appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα