Ελένη Μενεγάκη: Το μήνυμα που έστειλε on air στον Νότη Σφακιανάκη

Ένα μήνυμα στον Νότη Σφακιανάκη, ο οποίος τα τελευταία χρόνια απέχει από τα media και τα μουσικά δρώμενα, έστειλε η Ελένη Μενεγάκη.

Συγκεκριμένα, με αφορμή την επιτυχία «Μήπως είμαι τρελός», που ακούστηκε σήμερα (24/02) στον αέρα της εκπομπής της, η παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους συνεργάτες πόσο πολύ της έχει λείψει να δει και να ακούσει τον γνωστό τραγουδιστή.

«Πόσο έχω επιθυμήσει

και να δω και να ακούσω τον Νότη Σφακιανάκη… πάρα πολύ! Δεν ξέρω πόσο καιρό έχει να τραγουδήσει αλλά νιώθω σαν να λείπει αρκετά χρόνια.

Μιλάμε τώρα για έναν καλλιτέχνη που έχει ένα κάρο επιτυχίες, πραγματικά», είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη στον αέρα της εκπομπής της στο MEGA.

Αμέσως μετά, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποκάλυψε ότι ο τραγουδιστής δέχτηκε πρόταση προκειμένου να εμφανιστεί στη μουσική εκπομπή της Ρούλας Κορομηλά, το «Σπίτι με το MEGA».

«Έλα βρε Νότη μου, επέστρεψε λίγο. Θέλουμε τόσο πολύ να σε ξανακούσουμε. Ορίστε τώρα, θα μπορούσα να κρατήσω όλο το video clip (στον αέρα της εκπομπής)» είπε στην συνέχεια η Ελένη Μενεγάκη για τον Νότη Σφακιανάκη.

Διαβάστε επίσης:

Πέννυ Μπαλτατζή: Δάκρυσε στον αέρα της ΕΡΤ για τη μητέρα της -«Σαν παιδί δεν καταλάβαινα ότι έχει ψυχική ασθένεια»

Πάνος Καλίδης για «Survivor»: «Δεν θα αφήσει κανένα ενδεχόμενο ο Acun να διεκδικήσει το παραμικρό κάποιος παίκτης»

Θάνος Καληώρας για Τζέσυ Παπουτσή: Αποκάλυψε την κίνηση που έκανε λίγο πριν φύγει από τη ζωή

Keywords
Τυχαία Θέματα