Ελένη Μενεγάκη: «Όταν ήμουν 23 ετών ήθελα να δουλέψω παραπάνω, τώρα περνούν οι 10 μήνες και λέω “δεν αντέχω άλλο”»

Η είδηση ότι η Μαρία Αναστασοπούλου θα παρουσιάσει ενημερωτική εκπομπή κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού σχολιάστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (5/7) στην εκπομπή «Ελένη».

Με αφορμή το εν λόγω ρεπορτάζ,  η Ελένη Μενεγάκη έκανε μια αναφορά στη δική της πορεία στην τηλεόραση, τονίζοντας πως πλέον δεν έχει την ίδιες αντοχές με αυτές είχε στο ξεκίνημα της καριέρας της.

Η εξομολόγηση
της Ελένης Μενεγάκη στον αέρα της εκπομπής

«Κανείς στην τηλεόραση δεν κάνει κάποια κίνηση επειδή ξύπνησε στραβά. Σίγουρα η Μαρία γνωρίζει καλά τι κάνει. Εγώ την πρώτη χρονιά που έπιασα δουλειά η σεζόν μου τελείωσε 26 Ιουλίου, γιατί όμως να έλεγα όχι; Ήμουν καινούργια, μου άρεσε αυτό που έκανα, ήμουν η πιο ευτυχισμένη Ελληνίδα, πετούσα από χαρά.

Σκεφτόμουν ότι όσο παραπάνω δουλέψω θα μάθω περισσότερο, θα συγχρονιστώ με τους υπόλοιπους καλύτερα, θα γνωρίσω τον κόσμο, θα πληρωθώ ακόμα έναν μισθό. Ήμουν 23 ετών, αν δεν δούλευα, τότε πότε θα δούλευα. Τώρα μετράω τις μέρες και λέω πώς αντέχω; Περνάνε οι δέκα μήνες και λέω “δεν αντέχω άλλο”. Τώρα είμαι 30 χρόνια στην τηλεόραση», εξομολογήθηκε η Ελένη Μενεγάκη στον αέρα της εκπομπής της στο Mega.

Διαβάστε επίσης:

Κάτια Δανδουλάκη: Οι ενδοιασμοί που είχε για τη «Λάμψη» -«Φοβόμουν μήπως…»

Ραχήλ Μακρή: «Ο Θάνος Τζήμερος να ηρεμήσει και να αφήσει ήσυχες τις γυναίκες»

Μπέττυ Μαγγίρα: Ποιος θα την αντικαταστήσει στην πρωινή ζώνη του Open

Keywords
Τυχαία Θέματα