Ελένη Μενεγάκη: Μιλά πρώτη φορά για το παρασκήνιο της μετακίνησής της στη μεσημεριανή ζώνη

Στην περίοδο που βρισκόταν στον Alpha αναφέρθηκε η Ελένη Μενεγάκη κατά τη διάρκεια της σημερινής εκπομπής της στο Mega. Ειδικότερα, η παρουσιάστρια αποκάλυψε το παρασκήνιο της μεταγραφής της από την πρωινή στη μεσημεριανή ζώνη του σταθμού, απόφαση που συνεχίζει να ακολουθεί μέχρι σήμερα.

Η Ελένη Μενεγάκη

εξομολογήθηκε πως επρόκειτο για μια κίνηση που ήθελε η ίδια να κάνει και πως κανένας δεν της επέβαλε να μετακινήσει την εκπομπή της στη μεσημεριανή ζώνη. Η παρουσιάστρια εξήγησε ότι το κανάλι της έκανε μια πρόταση, παρουσιάζοντας όλα τα δεδομένα.

«Κι εγώ όταν άλλαξα ζώνη και πήγα μεσημέρι δεν με έβαλε κανείς με το ζόρι. Και μάλιστα δεν ήταν περίοδος που ήταν ο Δημήτρης Κοντομηνάς! Και το λέω αυτό γιατί είχα την άνεση να μιλάω μαζί του. Ήταν το RTL, δεν ήξερα κανέναν, όποιος ήταν…», είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη.

Και συνέχισε: «Δεν με πίεσε ποτέ κανείς, πρόταση μου έκαναν. Μου είπαν “θέλεις να πας σε εκείνη τη ζώνη; Άμα δεν θέλεις θα μείνεις μόνη σου το πρωί, χωρίς πρόγραμμα πριν, χωρίς πρόγραμμα μετά το μεσημέρι”.

Θέλω να πω ότι δεν νομίζω ότι κανείς τα κάνει έτσι μόνος του και λέει “τώρα σε παίρνω από εδώ, πήρα για πρωινό, σε πετάω μεσημέρι, τώρα θα σε βάλω απόγευμα”. Δεν γίνονται αυτά».

Διαβάστε ακόμα:

 Συνελήφθη πολύ γνωστός συγγραφέας

Ναταλία Γερμανού: Ο διάλογος με τον Άδωνι Γεωργιάδη μετά την αιχμηρή απάντησή του στον Αντώνη Κανάκη

 Ελένη Μενεγάκη για Τέμπη: «Τα πάντα μπορεί να συζητάει κανείς, αλλά αυτό είναι το πρώτο θέμα»

Keywords
Τυχαία Θέματα