Ελένη Μενεγάκη: Η εντυπωσιακή εμφάνιση στο Μουσείο Μπενάκη για την εκστρατεία του καρκίνου του μαστού

Το βράδυ της Τετάρτης (12/10) πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Μπενάκη η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση γνωστής εταιρείας καλλυντικών, η οποία είναι αφιερωμένη για την εκστρατεία της πρόληψης του καρκίνου του μαστού.

Η Ελένη Μενεγάκη, η οποία είναι και φέτος η Ελληνίδα Πρέσβειρα της συγκεκριμένης εκστρατείας, έφτασε στο σημείο συνοδευόμενη από τον στενό της συνεργάτη της, Στάθη Κουκουτσίδη.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας της, η παρουσιάστρια

είπε τα εξής για το μήνυμα της καμπάνιας και την παρουσία της στην εκδήλωση: «Πραγματικά χαίρομαι πάρα πολύ και που είμαι σήμερα εδώ και τόσα χρόνια βρίσκομαι σε αυτή την μεγάλη και δυνατή αλυσίδα που μας ενώνει με μια φωνή, με μια φωνή που δείχνει την αγάπη μας στη ζωή και την αγάπη μας στις γυναίκες. Χαίρομαι που κάθε χρόνο είμαι εδώ μαζί σας να περάσουμε ένα πολύ δυνατό μήνυμα.

Ειδικά στη χώρα μας ο καρκίνος ήταν μια αρρώστια που δεν θέλαμε να ονοματίζουμε, δεν θέλαμε να συζητάμε, νιώθαμε άβολα. Πάντως δεν το συζητούσαμε. Το κομμάτι του καρκίνου του στήθους, του μαστού νομίζω ότι είναι ένα θέμα που πρέπει να συζητιέται από πολύ μικρές ηλικίες, ακόμη και μέσα από τα σχολεία. Χαίρομαι που εδώ και πολλά χρόνια στη χώρα μας αυτό γίνεται μια μεγάλη κουβέντα, μια μεγάλη συζήτηση».

Όπως θα δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες, η Ελένη Μενεγάκη επέλεξε να φορέσει ένα εντυπωσιακό φόρεμα σε ροζ απόχρωση και έχοντας τα μαλλιά της κάτω σε χαλαρές μπούκλες.

Πηγή φωτογραφιών: NDP Photo Agency.

Διαβάστε επίσης:

Υπόθεση βιασμού στον Κολωνό -Πάνος Σόμπολος: «Ακόμα δεν είδαμε τίποτα»

Σία Κοσιώνη: Βραδινή έξοδος για την παρουσιάστρια -Φωτογραφίες

Βασίλης Μπισμπίκης: Η οργισμένη ανάρτηση για την υπόθεση βιασμού στον Κολωνό -«Σε σάπια κοινωνία…»

Keywords
Τυχαία Θέματα