Ελένη Χατζίδου: Η τρυφερή έκπληξη στους γονείς της – Γιόρτασαν τα 54 χρόνια της αγάπης τους

Ιδιαίτερο είναι το φετινό καλοκαίρι για την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου, καθώς απολαμβάνουν τις διακοπές τους ενώ, παράλληλα, προετοιμάζονται για το νέο επαγγελματικό βήμα τους. Το ζευγάρι θα αναλάβει την παρουσίαση της πρωινής ζώνης του Star από τη νέα σεζόν και είναι ενθουσιασμένο!

Η Ελένη Χατζίδου μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους

της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στιγμές τόσο από την προσωπική όσο και από την επαγγελματική ζωή της. Αυτή τη φορά, η ανάρτηση που έκανε αφορούσε στους γονείς της και προκάλεσε μεγάλη συγκίνηση.

Ειδικότερα, η τραγουδίστρια εξομολογήθηκε πως οι γονείς της είναι μαζί από το 1968, αποκάλυψε πώς γνωρίστηκαν αλλά κι ότι τους ετοίμασε μία τούρτα προκειμένου να γιορτάσουν την αγάπη τους, που παραμένει αναλλοίωτη στο πέρασμα του χρόνου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleni Hatzidou Pavlou (@eleni.hatzidou)

«Ο μπαμπάς μου με τη μαμά μου είναι μαζί απ’ το 1968! Από παιδιά δηλαδή! Γνωριστήκανε σε ένα πάρτι, που ο μπαμπάς ζήτησε απ’ τη μαμά να χορέψουν και από τότε είναι αχώριστοι… Έχω ακούσει άπειρες φορές την ιστορία της γνωριμίας τους και ποτέ δε τη βαριέμαι…

Φέτος αποφάσισα αντί για να γιορτάσουμε μόνο τα γενέθλια τους, που τα έχουν τον ίδιο μήνα(12/8 ο μπαμπάς και 28/8 η μαμά), να τους κάνω μια τούρτα για την αγάπη τους που κρατάει τόσα χρόνια, με θέμα το πως γνωρίστηκαν. Εσένα σε τρομάζει η ιδέα το να περάσεις μια ζωή ολόκληρη μαζί με κάποιον;», έγραψε η Ελένη Χατζίδου.

Διαβάστε ακόμα:

 Πέθανε ξαφνικά δημοσιογράφος σε ηλικία 49 ετών

 Άκης Σκέρτσος: Το σοβαρό πρόβλημα υγείας του γιου του – «Η συγκεκριμένη πάθηση είναι σπάνια»

 Δέσποινα Βανδή: Βιντεοσκοπεί τη 18χρονη κόρη της να τραγουδάει και την καμαρώνει

Keywords
Τυχαία Θέματα