Ελένη Χατζίδου για Πιερίδη-Τριαντάφυλλο: «Δεν ήταν ωραίες οι γκριμάτσες και όσα ειπώθηκαν»

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου βρίσκονται για δεύτερη τηλεοπτική σεζόν στο Star και παρουσιάζουν το «Breakfast@Star».

Η γνωστή τραγουδίστρια παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του «I Love ΣΟΥΚΟΥ» και τον ρεπόρτερ Αλέξανδρο Ρούτα και -μεταξύ άλλων- μίλησε για το γεγονός ότι συνεργάζεται για ακόμα μία χρονιά με τον εν λόγω τηλεοπτικό σταθμό ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στον σύζυγό

της, Ετεοκλή Παύλου.

Οι δηλώσεις της Ελένης Χατζίδου στην κάμερα της εκπομπής του ΑΝΤ1

«Χαίρομαι που συνεχίσαμε για δεύτερη χρονιά. Ήταν ένα στοίχημα, αν και δεν πηγαίναμε αγχωμένοι. Από κάποια στιγμή σκεφτόμασταν μόνο να κάνουμε ωραίες εκπομπές.

Μου αρέσει η σταθερότητα, δεν μπορώ γενικά στη ζωή μου να αλλάζουν πράγματα. Χάνονται λίγο οι ισορροπίες. Τώρα στην εκπομπή την ομάδα δεν την καθόρισα εγώ, ποιος ήρθε, ποιος έφυγε, ούτε και το έψαξα να σου πω την αλήθεια», είπε αρχικά η Ελένη Χατζίδου.

Στη συνέχεια, η τραγουδίστρια μίλησε για τον γάμο και τη συνεργασία της με τον Ετεοκλή Παύλου: «Είναι μεγάλη υπόθεση να συνεργάζεσαι με τον άνθρωπό σου. Δεν έχει περάσει ποτέ κρίση ο γάμος μας. Έχει τύχει να κοιμηθούμε τσακωμένοι αλλά αυτό δεν μεταφέρεται ποτέ στη δουλειά. Η δουλειά μάς ενώνει».

Σε άλλο σημείο, η ίδια απάντησε για τις πολυσυζητημένες δηλώσεις που είχαν κάνει στην κάμερα του «Breakfast@Star» η Μαριάντα Πιερίδη και ο Τριαντάφυλλος, όταν είχαν ερωτηθεί για την ενδεχόμενη συνεργασία τους στο Open με τη Ναταλί Κάκκαβα.

«Δεν νομίζω ότι είναι προσωποκεντρικό, δεν έχει να κάνει με τη Ναταλί. Και το όνομα της Ελένης Χατζίδου να έπεφτε στο τραπέζι, το ίδιο θα έλεγαν.  Δεν ήταν ωραία τα όσα ειπώθηκαν και οι γκριμάτσες και όλα αυτά. Καλό είναι ο ένας να σέβεται τον άλλο. Όταν συνεργαστήκαμε εμείς, ήμασταν δύο ζευγάρια. Δεν χρειαζόταν να μπουν τίτλοι για να συμφωνήσουμε ποιος θα είναι πρώτο όνομα. Ήταν λογικό να είναι ο Γρηγόρης με τη Ναταλί, που είναι τόσα χρόνια στην τηλεόραση», τόνισε η Ελένη Χατζίδου.

Διαβάστε επίσης:

Ναταλία Γερμανού: Επέστρεψε στον Alpha για έκτη σεζόν -«Δεν φαντάζεστε πόσο τρακ έχω»

Ακόμα δεν είδες τίποτα: Πρεμιέρα για τον Κώστα Τσουρό -«Τώρα ήρθε η δική μου ώρα»

Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης: Μιλάει πρώτη φορά on camera για τη σχέση του με τη Μελίνα Νικολαΐδη

Keywords
Τυχαία Θέματα