Έλενα Αθανασοπούλου – Πρω1νό: «Γελάω με τις αναρτήσεις του σκηνοθέτη, πέφτει πάνω στα λάθη του»

Η Έλενα Αθανασοπούλου, η ηθοποιός που καταγγέλλει τον Κώστα Κωστόπουλο για βιασμό που συνέβη το 2010, μίλησε στο Πρω1νό για την υπόθεση που έχει ταράξει τον καλλιτεχνικό χώρο. Η 33χρονη γυναίκα σχολίασε τις αναρτήσεις του γνωστού σκηνοθέτη αλλά και τα λεγόμενα του Αντώνη Βογιατζή.

Αναφερόμενη στις αναρτήσεις του Κώστα Κωστόπουλου, η Έλενα Αθανασοπούλου δήλωσε: «Γελάω με την ανάρτηση του σκηνοθέτη, πραγματικά γελάω. Από την πλευρά του είναι όλο λάθος. Είμαι πολύ χαρούμενη για εμένα, είναι μια μάχη κερδισμένη, έχω μια πολύ καλή ψυχολογία… Ο ίδιος πέφτει πάνω στα λάθη του.

Εγώ νιώθω πολύ δυνατή και τα στοιχεία που έχω δώσει στον δικηγόρο μου είναι ακλόνητα. Υπάρχουν στιγμές που νευριάζω με αυτά που λένε αλλά αυτό είναι παροδικό».

Και συνέχισε, λέγοντας: «Δεν δέχομαι συγγνώμη γιατί δεν είμαι μόνο εγώ, υπάρχουν κι άλλες κοπέλες που είναι μικρές, τις αγαπάω, τις στηρίζω και τις θεωρώ φίλες μου. Δεν έχω να υπερασπιστώ μόνο τον εαυτό μου αλλά και εκείνες. Ήταν μία ανάρτηση που τον καθοδήγησε ο δικηγόρος του. Εγώ γελάω… Πειράζει; Αφού θέλει να δώσει φως, να δώσει… Τα υπόλοιπα τα ξέρει ο δικηγόρος μου».

Όσον αφορά στον Αντώνη Βογιατζή, είπε: «Δεν θέλω ο κύριος Βογιατζής να ξαναβγεί ποτέ, δεν θέλω να τον δω ξανά σε φωτογραφία δίπλα μου ή να παίρνει δημοσιότητα από αυτό το σκληρό πράγμα και θα κινηθώ και εκεί νομικά. Βγαίνουν μόνοι τους, κάνουν λάθη και εγώ μετά να κινούμαι νομικά για να προστατέψω τον εαυτό μου».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Πρω1νό – Αποκλειστικό: Τα πρώτα λόγια του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου πριν το ετήσιο μνημόσυνο της Καρολάιν

 Χριστίνα Κοντοβά: Αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι είχε δύο ατυχείς εγκυμοσύνες -Οι δυσκολίες της υιοθεσίας

Κώστας Κωστόπουλος: Η νέα ανάρτηση μετά την καταγγελία της Έλενας Αθανασοπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα