Έλενα Ασημακοπούλου: Ποζάρει με τη νέα συλλογή παπουτσιών της που λατρέψαμε!

Αγαπά τη μόδα –υπήρξε για ένα διάστημα μοντέλο- και της αρέσει να πειραματίζεται με τις τάσεις. Πριν από 4 χρόνια ξεκίνησε να σχεδιάζει τα δικά της σχέδια παπουτσιών και φέτος κατάφερε να ανοίξει και το ηλεκτρονικό της κατάστημα http://www.scarpiamo.gr/ ώστε κάθε γυναίκα να έχει πρόσβαση στη συλλογή που δημιουργεί με πολύ αγάπη προς όλες τις γυναίκες, με κύριο χαρακτηριστικό τα θηλυκά σχέδια και τις άνετες φόρμες.

Είσαι η γυναίκα που είχε πάντα φετίχ με τα παπούτσια;

Πάντα! Από μικρή θυμάμαι τον εαυτό μου να φοράω τα ψηλοτάκουνα

της μητέρας μου και να χορεύω μέσα στο σπίτι!

Πώς ξεκίνησε η ιδέα να δημιουργήσεις μια δική σου σειρά;

Όταν ξεκίνησα το κατάστημα παπουτσιών με σχέδια Ελλήνων σχεδιαστών σιγά, σιγά μου μπήκε το μικρόβιο να κάνω και γω τα δικά μου! Έτσι λοιπόν ξεκίνησα να ετοιμάζω σχέδια παπουτσιών που μου πολύ άρεσαν εμένα, αλλά πίστευα ότι θα άρεσαν σε άλλες γυναίκες!

Ποια είναι τα στοιχεία που διαφοροποιούν τα Scarpiamo και που ήθελες να τα χαρακτηρίζουν;

Ήθελα να είναι πολύ θηλυκά και άνετα παράλληλα! Ακόμα και η ονομασία τους είναι ιδιαίτερη, Scarpiamo είναι ένα λογοπαίγνιο που σημαίνει αγάπη για τα παπούτσια!

Ποια είναι τα αγαπημένα σου σχέδια από τη νέα σου κολεξιόν;

Λατρεύω τα ψηλοτάκουνα πέδιλα με τα πολλά λουράκια όπου κρατούν τέλεια το πόδι και το αγκαλιάζουν! Αλλά και τα καταπληκτικά Flatforms με τους φιόγκους όπου συνδυάζουν την άνεση και το στυλ σε κάθε γυναίκα!

Πώς καταφέρνεις να συνδυάζεις αυτή την επιχειρηματική δραστηριότητα με τις υποχρεώσεις σου στο θέατρο και ταυτόχρονα να είσαι και μια full time μαμά;

Σηκώνομαι κάθε πρωί στις 6:00 και προσπαθώ μέχρι την ώρα που θα πάει το παιδί σχολείο να κάνω τα περισσότερα που αφορούν το σπίτι… Μετά είναι μια τρέλα! Ευτυχώς τελειώνουν τα σχολεία και από εβδομάδα ίσως προλάβω να κάνω και κάτι για εμένα… Προς το παρών προσέχω και περιποιούμαι όλες τις γυναίκες μέσα από τη συλλογή μου!

Δείτε μερικά από τα παπούτσια που ξεχωρίσαμε:

The post Έλενα Ασημακοπούλου: Ποζάρει με τη νέα συλλογή παπουτσιών της που λατρέψαμε! appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα