Ελεάνα Βραχάλη: «Η Άννα Βίσση βγήκε από το νοσοκομείο για να ηχογραφήσει αυτό το τραγούδι»

Η Ελεάνα Βραχάλη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δε γίνεται», έκανε μία αναδρομή και θυμήθηκε το παρασκήνιο πίσω από τα τραγούδια που έγραψε και έγιναν μεγάλες επιτυχίες. Ένα από αυτά είναι και το «Απαγορευμένο» της Άννας Βίσση. Η γνωστή στιχουργός αποκάλυψε πως η τραγουδίστρια βγήκε από το νοσοκομείο προκειμένου να το ηχογραφήσει.

«Η μουσική του «Απαγορευμένου» ήταν σε ένα cd που μου είχε δώσει τότε η Άννα Βίσση με τρεις μουσικές του Πάτρικ Λέοναρντ. Είχα τρελαθεί που θα συνεργαζόμουν με τον Πάτρικ Λέοναρντ

γιατί είχα μεγαλώσει με τα τραγούδια του. Για κάποιο λόγο μου είχε κολλήσει αυτή η μελωδία και δεν μπορούσε να ξεκολλήσει το μυαλό μου, με βασάνιζε μέρες.

Θυμάμαι ότι την επόμενη μέρα είχαμε στούντιο για να ηχογραφήσει η Άννα Βίσση το τραγούδι και εγώ κάποια στιγμή το απόγευμα κλείνομαι στο δωμάτιο, σκοτάδι απόλυτο και αρχίζω να κλαίω χωρίς να υπάρχει λόγος και γράφω το “Απαγορευμένο”. Στέλνω μήνυμα στην Άννα και της λέω “έχω κάτι που πρέπει να δεις οπωσδήποτε” και εκείνη μου απαντάει πως ήταν στο νοσοκομείο από υπερκόπωση.

Με παίρνει τηλέφωνο την άλλη μέρα και μου λέει πως σε μια ώρα θα πάμε στο στούντιο. “Βγήκα από το νοσοκομείο για να πάμε στο στούντιο” μου απαντάει… Θυμάμαι ότι την ώρα που το άκουγε έτρεχαν τα μάτια της. Τότε, είπε στα παιδιά να μην μαζέψουν τα πράγματα στο στούντιο, μπαίνει μέσα και αρχίζει να τραγουδάει το “Απαγορευμένο”», δήλωσε η Ελεάνα Βραχάλη.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Σίσσυ Χρηστίδου: Αποχαιρετά τον Κωνσταντίνο Βασάλο μέσα από δέκα φωτογραφίες

 Αντίνοος Αλμπάνης: «Για πολύ καιρό ήμουν σε σοκ κυρίως με την περίπτωση του Λιγνάδη»

 Οδυσσέας Παπασπυλιόπουλος: «Δεν θέλω να ξέρω τι λένε οι άνθρωποι για εμένα, με τρομοκρατεί»

Keywords
Τυχαία Θέματα