Έλα να σου συστήσω το brand που μετατρέπει το φαρμακείο σε Γαλλική boutique…

Τα τελευταία χρόνια, το φαρμακείο έχει γίνει beauty destination. Δεν το επισκεπτόμαστε πλέον μόνο όταν συντρέχει φαρμακευτική ανάγκη αλλά και για να κάνουμε τα beauty ψώνια μας. Υπάρχει λοιπόν μια γωνιά σε κάθε φαρμακείο που σε μεταφέρει αλλού… Στην Γαλλική ύπαιθρο συγκεκριμένα. Είναι η γωνία της Caudalie, του θρυλικού

–πλέον- brand που απλά λατρεύω (εδώ Χριστίνα, η Χρόνη). Αν είσαι beauty addict σαν εμένα, τότε το γνωρίζεις σίγουρα. Αν πάλι δεν το γνωρίζεις, αν το βλέπεις καιρό αλλά δεν ξέρεις περί τίνος πρόκειται ήρθε η ώρα να τα μάθεις όλα. Έλα λοιπόν να σου συστήσω το brand που μετατρέπει το φαρμακείο σε Γαλλική boutique…

Ας αρχίσουμε με το όνομα γράφεται Caudalie και προφέρεται «Κονταλί». Μάλιστα, Caudalie δεν είναι το όνομα του δημιουργού της μάρκας ούτε κάποια πόλη. Caudalie είναι η μονάδα μέτρησης του χρόνου που διαρκεί η γεύση του κρασιού στον ουρανίσκο μας. Ένα ποιοτικό κρασί δηλαδή θα περιέχει πολλά caudalies! Τι σχέση έχει τώρα με το κρασί μία μάρκα καλλυντικών; Μεγάλη και σημαντική αφού μιλάμε για την Caudalie!

Η ιστορία της Caudalie ξεκινά το 1993 στο Μπορντό της Γαλλίας στους αμπελώνες του οικογενειακού κτήματος της ιδρύτριας Mathilde Thomas. Η πόλη Μπορντό φημίζεται για το καλό κρασί, ωστόσο μέχρι το 1995 κανείς δεν είχε δώσει σημασία στις εξαιρετικές δυνάμεις των σταφυλιών και τις ευεργετικές για το δέρμα ιδιότητες τους. Αυτή τη σημασία έδωσαν τα επιστημονικά εργαστήρια της Caudalie και ο διακεκριμένος, καθηγητής (και πλέον σύμβουλος του ερευνητικού κέντρου της μάρκας) Vercauteren. Για αυτό το λόγο, οι 3 βασικές πατέντες των καλλυντικών της μάρκας προέρχονται από το σταφύλι και το αμπέλι.

Μάλιστα, πρώτη από όλους η Caudalie ερεύνησε και πατεντάρισε πρώτη την ρεσβερατρόλη. Το συστατικό που ευθύνεται για την μακροζωία των αμπελιών και κάνει θαύματα για την επιδερμίδα. Μπορεί να το έχεις ακούσει να περιέχεται και σε άλλες κρέμες αλλά η Caudalie ήταν η πρώτη που το ανακάλυψε. Η ρεσβερατρόλη λοιπόν μαζί με τις πολυφαινόλες του κρασιού αλλά και τη βινιφερίνη βρίσκονται στον πυρήνα της Caudalie όσον αφορά την αντιγήρανση.

Η Caudalie όμως δεν είναι μόνο επιστήμη και αποτελεσματικότητα. Είναι πάνω από όλα πολυτέλεια. Τα προϊόντα της είναι σαν κοσμήματα για το μπουντουάρ και τα spa της συγκαταλέγονται στα καλύτερα του κόσμου. Μάλιστα, η Caudalie άνοιξε στο Μπορντό, στην γενέτειρά της δηλαδή, το πρώτο spa Vinothérapie® με θεραπείες που αξιοποιούν τις εξαιρετικές δυνάμεις των σταφυλιών και τις ευεργετικές για το δέρμα ιδιότητες τους.

Θα μπορούσα να σου μιλώ για ώρες για το ΜΟΝΑΔΙΚΟ λάδι Ηuile Divine που είναι το αγαπημένο μου ή για το Vinoperfect Concentrated Brightening Essence που απλά δεν αποχωρίζομαι αλλά θα σου πω για μια άλλη σειρά, για την σειρά Resveratrol Lift που ξετρέλανε και την Φαίη μας όταν τη γνώρισε για πρώτη φορά στο πλατό του Πρω1νού. Μάλλον… γιατί να σου τα πω και να μην σου τα δείξω; Πάτα play παρακάτω…

Είναι απλά υπέροχα! Για να γνωρίσεις και εσύ την Resveratrol Lift αλλά και όλα τα απολαυστικά προϊόντα Caudalie, den έχεις παρά να κατευθυνθείς στο κοντινότερο σε εσένα φαρμακείο, να βυθιστείς στις πολυτελείς υφές, στα υπέροχα αρώματα και να πάρεις μια γεύση από Γαλλία!

Keywords
Τυχαία Θέματα