Είσαι ξανθιά; πρέπει να αποκτήσεις αυτά τα προϊόντα

Λατρεύουμε τα ξανθά μαλλιά! Τα ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ! Εννοείται εδώ στο faysbook.gr δεν έχουμε φυσικά χρυσαφένιες τούφες αλλά βαμμένες και ξέρουμε τι χρειάζεται μια ξανθιά για να διατηρήσει το χρώμα της όμορφο. Θα μας πεις, το ξανθο είναι όμορφο από μόνο του!

Ναι, είναι αλλά μπορεί να κιτρινίσει, να θαμπώσει, να ταλαιπωρηθεί… δεν είναι εύκολο να έχεις ανοιχτόχρωμα μαλλιά! Χρειάζεται περιποίηση και ευτυχώς ξέρουμε τι πρέπει να αγοράσεις για να διατηρήσεις τα δικά σου ξανθά τέλεια όλο τον χρόνο! Πάμε να τα δούμε;

Σαμπουάν
Χρειάζεσαι

ένα σαμπουάν που να ενισχύει το χρώμα σου και να μην το καταστρέφει. Το Le Petit Marseillais Σαμπουάν για ξανθές ανταύγειες είναι τέλειο ακόμα και αν δεν κάνεις ανταύγειες.

Κρέμα
To Garnier Fructis Blond Booster είναι ιδανικό για να απομακρύνει την κιτρινίλα και να κάνει τα μαλλιά σου φωτεινά και υπέροχα ενώ τα θρέφει σε βάθος!

Μάσκα
Χρειάζεσαι εντατική περιποίηση και η μάσκα Schwarzkopf Professional Blond Me Keratin Restore Bonding Mask επανορθώνει την φθορά που σου έχει προκαλέσει το ντεκαπάζ. Σωτήρια!

Σπρέι για τα λευκά
Οι αλλεπάλληλες βαφές ταλαιπωρούν την τρίχα σου και αν η τρίχα είναι ταλαιπωρημένη το χρώμα δεν δείχνει ωραίο. Αραίωσε τις επισκέψεις στο κομμωτήριο καλύπτοντας τα λευκά σου με το Magic Retouch Root Concealing Sprayτης L’ Oreal στην ξαθιά απόχρωση.

Σπρέι για ξανοίγματα
Και μιας που έρχεται το καλοκαίρι… ενίσχυσε το ξανθόσου με το Klorane Ηighlight Spray που περιέχει μέλι και χαμομήλι για τις πιο όμορφες, φυσικές ανταύγειες!

Διάβασε ακόμα:

Τα νερά micellar είναι ό, τι καλύτερο για το δέρμα σου

Στο faysbook.gr λατρεύουμε την αλόη αλλά… όχι οποιαδήποτε αλόη!

Έτσι θα απαλλαγείς από τα σπυράκια στην πλάτη ΑΜΕΣΑ!

The post Είσαι ξανθιά; πρέπει να αποκτήσεις αυτά τα προϊόντα appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα