Έφυγε το μαύρισμα και κάνεις απολογισμό της φθοράς στην επιδερμίδα σου; Μάθε τα πάντα για την μείωση πανάδων μετά το καλοκαίρι από την Θεανώ Μπέλλα!

Μετά το καλοκαίρι η επιδερμίδα είναι πάντοτε παχύτερη και εμφανίζει λεπτές ρυτίδες και συχνά πανάδες (εφηλίδες). Οι πανάδες δεν είναι μόνιμοι λεκέδες, δηλαδή δεν βρίσκονται στο βαθύτερο δέρμα (στο χόριο), αλλά στα επιφανειακά στρώματα. Την άνοιξη και το καλοκαίρι γίνονται πιο σκούρες, ενώ τον χειμώνα πιο ανοιχτές.

Αρχικά εφαρμόζεται στην Καμπίνα ένα ήπιο μηχανικό peeling (brush) που ελευθερώνει την επιδερμίδα από τις

νεκρές στρώσεις. Έτσι οι τόποι των πανάδων αποκαλύπτονται και αμέσως εφαρμόζεται αναγεννητική/λευκαντική Μάσκα με επιλεγμένα αιθέρια έλαια. Το Ζελέ με βιταμίνες Α και Ε, που κλείνει την φροντίδα, αναγεννά και συγχρόνως λευκαίνει. Για το σπίτι δίνονται η κατάλληλη Μάσκα καθαρισμού/λεύκανσης και Ζελέ Ρετινόλης, που μαζί έχουν γρήγορα αποτελέσματα στις πανάδες, ενώ η χρήση αντηλιακού παραμένει απαραίτητη όσο υπάρχει ήλιος.

Η πλήρης εξάλειψη των πανάδων θα γίνει λίγο αργότερα, στην περίοδο του χειμώνα, όταν θα εφαρμοστούν τα «μεγάλα» όπλα τής Αισθητικής, δηλαδή χημικό peeling με AHAs, σε συνδυασμό με ειδικές Μάσκες και Ζελέ Ρετινόλης, παράλληλα με άλλες μεθόδους, όπως λέιζερ, παλμική ενέργεια και ραδιοκύματα. Αυτές οι μέθοδοι εξαλείφουν οριστικά τις πανάδες, ομαλοποιούν το δερματικό ανάγλυφο και δίνουν στο δέρμα ομοιόμορφο χρώμα και φυσική λάμψη. Θες να μάθεις ακόμα περισσότερα; Κάνε ένα κλικ στο http://www.theanobella.gr/ και μάθε τα πάντα για την Θεανώ Μπέλλα, τις υπηρεσίες της αλλά και τα λατρεμένα μας προϊόντα!

Keywords
Τυχαία Θέματα