Έφυγε από τη ζωή γνωστός ηθοποιός

Θλίψη προκαλεί η δυσάρεστη είδηση του θανάτου γνωστού ηθοποιού.

Αναφερόμαστε στον Τόμας Φριτς, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 77 ετών και βύθισε στο πένθος την οικογένεια και τους οικείους του.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στον Τύπο της Γερμανίας, ο Τόμας Φριτς πέθανε στο σπίτι του και τα αίτια του θανάτου του δεν έχουν γίνει γνωστά.

Ο Γερμανός ηθοποιός ήταν ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός στην Ελλάδα, λόγω της συμμετοχής του στην ταινία “Επιχείρηση Απόλλων”, με την Έλενα Ναθαναήλ.

Ο

ηθοποιός αγαπούσε ιδιαίτερα τη Μύκονο και σε συνέντευξή του είχε αναφέρει: “Πρωτοήρθα το 1968 και πήγα στο Ναύπλιο, στην Επίδαυρο και στην Κέρκυρα για τα γυρίσματα. Κάναμε όμως και μια σκηνή στη Μύκονο, στους ανεμόμυλους στην Αλευκάντρα, και εκεί ερωτεύτηκα το νησί. Επέστρεψα τα επόμενα δύο καλοκαίρια και στη συνέχεια αγόρασα ένα σπιτάκι και έρχομαι κάθε χρόνο. Αγαπώ πολύ το νησί και δεν μου αρέσει όλο αυτός ο τουριστικός συρφετός. Γι αυτό και έρχομαι νωρίς την άνοιξη και φεύγω στα μέσα Μαϊου. Ξέρω πολλούς ντόπιους και τους εκτιμώ, αλλά αποφεύγω τις λαμπερές συναναστροφές. Έτσι, απολαμβάνω το νησί όπως το γνώρισα, ένα πανέμορφο κυκλαδονήσι με ζεστούς ανθρώπους”.

Διαβάστε ακόμη:

Άριελ Κωνσταντινίδη: “Με τον πρώην σύζυγό μου έχω πολύ κακή σχέση. Θα πάμε στο δικαστήριο”

Γνωστή ελληνίδα παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο λίγο πριν γίνει μητέρα!

Τριαντάφυλλος: Δεν φαντάζεστε με πόσες εκατοντάδες μαγαζιά συζητάει για εμφανίσεις ο μάνατζερ του!

Keywords
Τυχαία Θέματα